Annonce
Østjylland

Vinterferie med masser af aktivitet på Odder Museum

I skolernes vinterferie tilbyder Odder Museum blandt andet støbning af tinsoldater. PR-foto

Museet tilbyder i vinterferien støbning af tinsoldater, bolsjefremstilling og lysstøbning og den populære opdagelsestur.

Odder: I skolernes vinterferie går Odder Museum i luften med en række spændende og sjove aktiviteter for børn og flotte udstillinger for de voksne.

- Museet tilbyder i vinterferien støbning af tinsoldater og prinsesser med mere, bolsjefremstilling og lysstøbning og ikke at forglemme - den populære opdagelsestur. For de voksne er der selvfølgelig mulighed for at se museets udstillinger. Ud over de faste udstillinger vil der dels være mulighed for at se den fantastiske særudstilling af kunstneren Kaare Nielsen: Portico. Kaare Nielsen har arbejdet med skulpturer og billedkunst siden 1990 og er en fast del af kunstnergruppen OK18.

Tirsdag 12. februar kl. 11-13 lyder tilbuddet: "Kom og lav din helt egen tinsoldat, prinsesse eller hest med rytter støbt i tin."

Onsdag 13. februar kl. 11-13 er aktiviteterne bolsjefremstilling og lysstøbning. Det er gamle håndværk, og samtidig er de hyggelige familieaktiviteter.

På grund af den normalt meget store interesse for dette arrangement, kræves der tilmelding til Odder Museum.

Torsdag 14. februar kl. 13-15 er der opdagelsestur med Odder Museum.

- Sammen tager vi på opdagelse og undres over hvad vi kan finde af forunderlige ting og historier på en godt to kilometer lang, travetur. Vi vil helt sikkert få mulighed for at se flere forskellige dyr på turen og håber også at finde dyrespor efter mange forskellige dyr, lyder det fra museet.

Også dette arrangement kræver tilmelding på grund af den normalt store interesse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Tilbageblik på det første Superliga-opgør mellem AGF og Silkeborg: Bagefter tog matchvinderen sig en kold fra kassen

Annonce