Annonce
Aarhus

Vinterherberg mangler frivillige: Står klar med 20 senge

Vinterherberget har åbent hver dag fra klokken 20 til 8 frem til 31. marts. Pressebillede

Vinterherberget på Mindegade åbner igen i år op for hjemløse, men der mangler stadig frivillige.

Annonce

AARHUS: Søndag 18. november står 20 varme senge klar til hjemløse i Aarhus. Det er Blå Kors Danmark, Kirkens Korshær, Røde Kors, Aarhus Domprovsti og Aarhus Kommune, der også i år samarbejder om vinterherberget i Mindegade 12A i Aarhus.

- Vi er enige om, at vi særligt skal hjælpe de udsatte, så ingen fryser på gaden i vinter. Vi er derfor glade for at være en del af samarbejdet igen i år, fortæller generalsekretær Christian Bjerre fra Blå Kors Danmark.

Åbningen af vinterherberget markeres officielt kl. 19.30, hvor socialrådmand Kristian Würtz og domprovst Poul Henning Bartholin river et lagen over i stedet for at klippe en rød snor.

Der mangler stadig en del frivillige, så vinterherberget kan være bemandet med mindst to i de åbne timer, siger leder af vinterherberget i Aarhus, Søren Christensen.

- Vi har i øjeblikket 85 frivillige, og de skal dække 170 vagter hver måned, og der er altid nogen, der stopper undervejs, så derfor skal vi have fyldt op nu, inden vinteren for alvor kommer, siger han.

Vinterherberget har åbent hver dag fra klokken 20 til 8 frem til 31. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter kras kritik: Regionen lover nu markant kortere ventetid på at blive corona-testet

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce