Annonce
Østjylland

Virksomhed hjælper med at undgå spildtid

Vores koncept er ret simpelt, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk. Her ses han sammen med frisørmester Elisabeth Cappello fra Grenaa. Pressebillede

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse.

Grenaa: Mange virksomheder som f.eks. frisører oplever spildtid og afbud, hvor de mister indtjening, når kalenderen ikke er fyldt helt op med kunder og opgaver. Der er virksomheder, der hjælper med at reducere madspild, men Afbudspladser.dk fra Grenaa vil hjælpe virksomheder med at undgå spildtid.

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder, så de kan optimere deres service og effektivitet og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse. Indtil nu har Afbudspladser.dk lavet aftaler med frisører, der gerne vil have fyldt salonen helt op på trods af afbud og stille perioder, men andre brancher venter, og snart følger også massører, kørelærere, værksteder, håndværkere med flere.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet, og det virker helt upåklageligt, siger Elisabeth Cappello. Pressebillede

Simpelt koncept

- Vores koncept er ret simpelt. Vi tilbyder virksomheder, der benytter sig af en eller anden form for tidsbestilling eller som f.eks. har optimale holdstørrelser som køreskoler, med at fylde kalenderen helt op med kunder, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk.

Mange forbrugere kan lide konceptet og muligheden for at få rabat på frisørtider. Alene i Grenaa har over 300 brugere tilmeldt sig. Nu er turen kommet til resten af Djursland, Aarhus og Randers.

Fra revisionsfirmaet Kvist Jensen, der har afdelinger i syv østjyske byer, siger revisor og partner Torben Thomsen fra firmaets Grenaa-afdeling:

- Tid er en letfordærvelig vare, og afbud koster mange små og mellemstore virksomheder penge, da tiden jo er gået og ikke kan sælges igen senere. Mange virksomheder har mange faste omkostninger som husleje og forsikringer, der skal betales, uanset om man har noget at lave eller ej. Hertil kommer investeringer i maskiner og andet udstyr som også skal forrentes, siger han og fortsætter:

- Det vil næsten altid kunne betale sig at sælge en afbudstid, uanset at man giver en rabat. Det kan godt være, at man tjener mindre, men i forhold til alternativet med tomgang, så lander næsten alle penge på bundlinjen, hvis tid er den væsentligste del af ydelsen og vareforbruget er begrænset som f.eks. hos en frisør, bemærker han.

/EXP

Annonce
Aarhus For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 20-11

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Tiltalt fra Hobro nægter planer om masseskyderi mod Aarhus-skole: Det var fantasier

Navne For abonnenter

Fra tandtekniker til Aarhus-ikon og nu også kammerdame: Karin Salling er ganske almindelig - og så alligevel ikke

AGF

AGF-frontløber ryster ikke i bukserne: - Niveauet er højere her i Danmark, så jeg vidste godt, at det ville blive svært i starten

Alarm 112

Tre biler stødte sammen: E45 Motorvejen var spærret i et spor uden om Aarhus

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Aarhus For abonnenter

Lasse er stemplet som en kold hånd i ældreplejen:  - Det gør ondt og rammer arbejdsglæden, at nogen vil af med os

Østjylland

Boligselskab vil bygge 136 boliger på mark: Bliver den lille by nu meget større?

Alarm 112

Kvinde havde betjent i røret, da hun så en stor skygge udenfor døren: - Der er nogen ved min dør ... Det sker nu! Han har en kniv!

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Debat

Jeg siger nej tak til, at vi bygger to dyre stadioner i Aarhus: Lad AGF blive i Vejlby på permanent basis

Aarhus For abonnenter

Der er hundredevis af "kolde hænder" i ældreplejen i Aarhus: Er det alt for mange - eller bør der faktisk være flere?

AGF

Bundu og Co. leverede sensationen mod Champions League topscorer og rekordindkøb

Annonce