Annonce
Østjylland

Virksomhed hjælper med at undgå spildtid

Vores koncept er ret simpelt, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk. Her ses han sammen med frisørmester Elisabeth Cappello fra Grenaa. Pressebillede

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse.

Grenaa: Mange virksomheder som f.eks. frisører oplever spildtid og afbud, hvor de mister indtjening, når kalenderen ikke er fyldt helt op med kunder og opgaver. Der er virksomheder, der hjælper med at reducere madspild, men Afbudspladser.dk fra Grenaa vil hjælpe virksomheder med at undgå spildtid.

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder, så de kan optimere deres service og effektivitet og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse. Indtil nu har Afbudspladser.dk lavet aftaler med frisører, der gerne vil have fyldt salonen helt op på trods af afbud og stille perioder, men andre brancher venter, og snart følger også massører, kørelærere, værksteder, håndværkere med flere.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet, og det virker helt upåklageligt, siger Elisabeth Cappello. Pressebillede

Simpelt koncept

- Vores koncept er ret simpelt. Vi tilbyder virksomheder, der benytter sig af en eller anden form for tidsbestilling eller som f.eks. har optimale holdstørrelser som køreskoler, med at fylde kalenderen helt op med kunder, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk.

Mange forbrugere kan lide konceptet og muligheden for at få rabat på frisørtider. Alene i Grenaa har over 300 brugere tilmeldt sig. Nu er turen kommet til resten af Djursland, Aarhus og Randers.

Fra revisionsfirmaet Kvist Jensen, der har afdelinger i syv østjyske byer, siger revisor og partner Torben Thomsen fra firmaets Grenaa-afdeling:

- Tid er en letfordærvelig vare, og afbud koster mange små og mellemstore virksomheder penge, da tiden jo er gået og ikke kan sælges igen senere. Mange virksomheder har mange faste omkostninger som husleje og forsikringer, der skal betales, uanset om man har noget at lave eller ej. Hertil kommer investeringer i maskiner og andet udstyr som også skal forrentes, siger han og fortsætter:

- Det vil næsten altid kunne betale sig at sælge en afbudstid, uanset at man giver en rabat. Det kan godt være, at man tjener mindre, men i forhold til alternativet med tomgang, så lander næsten alle penge på bundlinjen, hvis tid er den væsentligste del af ydelsen og vareforbruget er begrænset som f.eks. hos en frisør, bemærker han.

/EXP

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Sport For abonnenter

Det er fedt med flere på stadion, men dukker de også op i modgang, og når der ikke er fodbold til en flad 20'er?

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce