Annoncørbetalt indhold

Virksomhederne opruster på arbejdsmiljøet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sikkerheden er generelt meget høj på danske arbejdspladser. Dette skyldes i høj grad mange års kontinuerlig indsats på dette vigtige område. Medarbejdernes sikkerhed og velvære ligger mange virksomhedsejere på sinde, ligesom gode forhold generelt kan være med til at tiltrække dygtige medarbejdere i en tid, hvor disse er en mangelvare.


Annonce

I produktionsvirksomheder kan det i disse år knibe med at få faglært arbejdskraft indenfor f.eks. smedeområdet, og her må virksomhederne gøre sig til for at få de gode medarbejdere, ja måske medarbejdere i det hele taget, for der er rift om dem. Dette skyldes blandt andet, at der er gang i økonomien og der er behov for at få produceret. En anden nok så betydningsfuld grund er, at der ikke uddannes nok til at følge med efterspørgslen. Mange års fokus på de gymnasiale uddannelser har bevirket, at færre vælger en erhvervsuddannelse.

Det er derfor nødvendigt for virksomhederne at lægge sig i selen og tilbyde gode forhold for at tiltrække medarbejdere med erhvervsfaglig baggrund. Her betyder det noget for potentielle medarbejdere, at sikkerheden er i orden med f.eks. industrimåtter, hjælperedskaber og sikkerhedstøj.


På arbejdspladser med produktion lurer mange potentielt farlige situationer og det sker da også ind i mellem at arbejdsulykker forekommer. Således kan det, selv om sikkerhedsforanstaltninger er på plads, at en ung og uerfaren medarbejder kan komme til at skære sig i hånden eller at der kan gå ild i hans tøj. Her er det vigtigt, at førstehjælpsudstyr og brandslukningsmateriel er til stede og fungerer, samt ikke mindst at kollegerne ved, hvad de skal gøre, når nogen kommer til skade.


Også på landets mange kontorarbejdspladser er der gennem de seneste årtier gjort en stor indsats for at styrke arbejdsmiljøet for virksomhedernes medarbejdere. Således er det i dag særdeles udbredt med hæve-sænkeborde til medarbejdere, der arbejder ved skrivebord. Har man brug for et industri skrivebord, er der i dag et langt større udvalg end for blot en generation siden.

Mange virksomheder vælger også at prioritere det sociale arbejdsmiljø og tilbyder fredagsbar, bordfodbold, temafester og mange andre aktiviteter, som har til opgave at styrke fællesskabet og gøre virksomheden til at rart sted at arbejde. Det psykiske arbejdsmiljø er et område, som nogle virksomheder, dog langt fra alle, er begyndt at se nærmere på, da flere og flere går ned med stress, ikke kun på grund af for stort arbejdspres men også relationerne kolleger og ledelse imellem.


Herudover kan ting som en rigtig god kaffemaskine, der f.eks. kan lave café latte eller cortado også være medvirkende til at tiltrække medarbejdere, lige som take away fra kantinen, så aftensmaden klares let og billigt også er et stort hit blandt mange medarbejdere, særligt børnefamilier, hvor tiden til madlavning kan være knap.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.