Annonce
Aarhus

Peer stopper efter syv succesfulde år: Visit Aarhus skal finde ny direktør

Peer H. Kristensen, stopper som direktør for Visit Aarhus ved udgangen af maj 2019. Han har stået i spidsen for Visit Aarhus siden 2012. Foto: Flemming Krogh
Efter små syv år i spidsen for Visit Aarhus har Peer H. Kristensen søgt nye udfordringer.

AARHUS: Peer H. Kristensen tiltrådte som direktør for Visit Aarhus i 2012 efter at have været turistchef i Herning. Da han begyndte i branchen i 1992, var han landets yngste turistchef.

Peer H. Kristensen tog hul på sin karriere i Aarhus med at nedlægge det traditionelle turistkontor for i stedet at lancere en ny, digital platform, som turisterne kunne benytte sig af.

Siden han trådte ind ad døren til Visit Aarhus for syv år siden, er hotelovernatningstallet i Aarhus fra 2011 og frem til 2018 steget markant fra 496.000 til 892.000. Alene krydstogtturismen er mere end fordoblet.

Succesen til trods tjekker turismedirektøren nu ud. Han meddelte for kort tid siden sin exit til bestyrelsen.

Her er opsigelsen blevet modtaget med ærgrelse.

- Peer er en dygtig forretningsudvikler, og han har ydet en formidabel indsats i spidsen for Visit Aarhus. Han har en helt speciel evne til at skabe værdifulde strategiske samarbejder og kombineret med hans mod og vilje til at gå innovativt og moderne til værks, har han opbygget en destination, der er tordnet ind på alverdens internationale hitlister over steder, man skal opleve. Jeg havde gerne set Peer blive lidt længere, men han efterlader en destination i topform, og det er jeg ham meget taknemmelig for, udtaler Sten Tiedemann, bestyrelsesformand for Visit Aarhus, i en pressemeddelelse.

Hvad Peer H. Kristensen nu skal i gang med, kan han endnu ikke løfte sløret for.

- Direktørrollen i Visit Aarhus var et drømmejob for mig, og det har været en utrolig spændende opgave at løfte Aarhus op som en internationalt anerkendt destination i tæt samarbejde med top-engagerede medarbejdere, bestyrelse og samarbejdspartnere. Jeg vil takke alle for et fantastisk godt samarbejde. Det er ikke nogen nem beslutning at forlade posten, men jeg har sagt ja tak til en ny udfordring, som jeg endnu ikke kan afsløre, siger Peer H. Kristensen i pressemeddelelsen.

Han forlader sin post som direktør i Visit Aarhus ved udgangen af maj i år. Visit Aarhus går nu i gang med en ansættelsesproces for at finde en ny direktør.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce