Annonce
AGF

Vitalt overtidsmål sikrede AGF uafgjort mod Randers

Efter 80 dage uden fodbold mødte AGF Randers torsdag aften i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Med et mål i dommerens tillægstid i torsdagens Superligakamp mod Randers så godt som sikrede AGF sig en en plads i medaljeslutspillet.
Annonce

FODBOLD: For første gang i næsten tre måneder rullede Superligabolden igen da AGF spillede 1-1 med Randers FC på et tilskuertomt Ceres Park.

Gæsterne kom foran ved et målmandsdrop i første halvleg da Simon Piesinger skød på mål meget langt udefra. AGF udlignede ved Patrick Mortensen i dommerens tillægstid.

Kampen var præcis så rusten som man kunne forvente fra to hold, der ikke har været i kamp i 80 dage.

Spillernes tæmninger og afleveringer lod generelt meget tilbage at ønske. I stedet benyttede de to hold sig af fysikken, som der til gengæld ikke blev sparet på. Det lignede med andre ord en helt klassisk kamp mellem AGF og Randers.

Og i virkeligheden kunne det sagtens være blevet den 0-0-kamp, den gav sig ud for at være, havde det ikke været for AGFs målmand William Eskelinen. Efter en god halv time blev han fanget på mellemhånd da Randers-forsvareren Simon Piesinger begav sig ud i et ualmindeligt frisk skudforsøg fra 40 meter.

Målmanden fik en hånd på bolden men formåede ikke at holde den tilbage. Og dermed kunne bolden trille i mål. Eskelinen må påtage sig ansvaret.

Den første time af kampen formåede AGF ikke at skabe noget, der lignede en målchance. Mod kampens slutning kom de dog tættere på den vigtige udligning, da både Mustapha Bundu og Nicolai Poulsen havde afrettede forsøg i feltet, der lige så godt kunne være gået i mål.

Og endelig efter to minutter af dommerens tillægstid kunne Patrick Mortensen sparke bolden i mål til en udligning efter oplæg fra Jakob Ankersen.

Det uafgjorte resultat betyder, at AGF er meget tæt på at sikre sig en plads i medaljeslutspillet. Århusianerne har nu seks point ned til netop Randers på syvendepladsen med to kampe igen af grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce