Annonce
Østjylland

Voice Junior-Emma vil samle et band

Emma Bach spejder efter medlemmer til et band, hun vil starte. Medlemmerne skal være på hendes egen alder, 12 år, og kunne spille. Foto: Morten Pape

Emma Bach fra Odder lykkedes ikke med at synge sig videre til kvartfinalen i Voice Junior. Nu har hun i stedet andre planer.

Annonce

Odder: Super Battle blev lørdag aften endestationen for Odder-pigen Emma Bach i dette års Voice Junior.

Joey Moe valgte 12-årige Emma fra i TV 2- programmet, da fire af deltagerne af hans team på 10 skulle optræde på samme tid med Rixton's sang "Me and my broken heart". Kun én af de fire blev sendt videre, og i den ligning måtte Emma Bach se sig slået.

Men på trods af sit exit, er der stadig store smil og gåpåmod at spore hos den talentfulde sanger fra Odder, som fortæller, at hun har haft en stor oplevelse i at være med i programmet. Og det har endda medført en god bonus for hende.

- Det bedste har været venskaberne - at få nye venner, som også kan lide det samme som én selv.

Musikvennerne er der nemlig ikke en overflod af på hendes egen alder på Odder lille Friskole. Og lige netop derfor er Emma ude med en lille efterlysning.

Hun er nu gået på jagt efter medlemmer på hendes egen alder til et band, hvor hun kan stå for sangen.

- Jeg leder efter nogle, der er dygtige og på min egen alder, hvor jeg kan være forsanger, og de kan spille, lyder efterlysningen fra 12-årige Emma Bach.

Hun måtte i forbindelse med sin afsked fra programmet også vinke farvel til samarbejdet med Joey Moe. Det var en positiv oplevelse at stifte bekendtskab med den kendte sanger, selvom det lige var noget, man skulle vænne sig til.

- Det var virkelig underligt i starten. Men så fandt vi jo hurtigt ud af, at han bare er en helt normal person, som ville hjælpe. Dommerne er meget sjove. De er helt anderledes, end man tror. Det er rart at arbejde med dem, siger Emma Bach.

Annonce
Annonce
Østjylland

Tyve stjal pengeskab fra skole

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Aarhus For abonnenter

Forråelse i ældreplejen: - Det er aldrig et spørgsmål om, at nogen er onde

Bakken Bears

Bakken Bears henter amerikaner: Nærmer sig komplet trup

Annonce