Annonce
Østjylland

Vold i ferieby: Uenighed om musik endte helt galt

Foto: Michael Bager

Fjellerup: Østjyllands Politi måtte onsdag klokken 19.45 rykke ud til et sommerhus ved Fjellerup Strand, hvor der var opstået tumult.

Her mødte politiet syv drenge på 17-19 år, som forklarede politiet, at de var sammen på tur i et sommerhus, hvor de dagen forinden havde holdt fest og spillet høj musik. Her var de blevet kontaktet af en anden sommerhusbeboer, der havde bedt dem om at skrue ned, hvilket de havde gjort.

Onsdag aften klokken 19.15 var den mandlige sommerhusbeboer dukket op igen, denne gang i stærkt beruset tilstand. Han havde råbt, at de skulle slukke for musikken, opført sig truende og skubbet den ene af dem, en 18-årig mand, op imod en væg. Mandens to familiemedlemmer havde forsøgt at lægge sig imellem, men han skubbede dem væk og forlod kort efter huset, hvor han sluttede af med at hamre sin knytnæve mod døren.

Annonce

Efter betjentene havde talt med de unge mænd gik de over til sommerhuset, hvor gerningsmanden skulle befinde sig. Her fandt de en 29-årig mand, der havde synlige skader på sin højre hånd og opførte sig både flabet og truende over for betjentene. Den 29-årige mand blev anholdt og sigtet for vold og for husfredskrænkelse ved uberettiget at have skaffet sig adgang til det sommerhus, hvor de syv unge holdt ferie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Skal 3.000 borgerstemmer kunne tvinge byrådet til at tage en sag op? Den idé er politikerne ikke heeelt solgt på

Østjylland For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Annonce