Annonce
Aarhus

Voldsmand løb i armene på politiet

Først stak en 16-årig dreng af fra politiet. Så løb han lige i armene på en par betjente. Og nu er han sigtet for vold. Foto: Martin Sylvest Andersen
Først nikkede 16-årig skalle og krævede penge. Så stod han ud af elevator og blev anholdt og sigtet for vold.

AARHUS: Først lykkedes det ham at stikke af fra politiet. Så steg en 16-årig helt tilfældigt ud af en elevator, netop som betjentene, der havde jagtet ham, gik forbi.

Nu er han sigtet for vold på grund af en episode, der foregik på Lille Torv i Aarhus kort efter midnat, natten til mandag.

Her blev en politipatrulje kontaktet af en 16-årig dreng, der fortalte, om et voldeligt overfald, han netop havde været udsat for.

Sammen med to venner havde den 16-årige været på McDonald's på Store Torv, da de på vej ud blev passet op af en anden dreng.

Han tog fat i jakken på en af de tre venner og sagde "giv mig 500 kr."

Kort efter gjorde han det samme ved den 16-årige, hvorefter han nikkede ham en skalle.

Annonce

Sporløst forsvundet

Da de tre venner opdagede den forbikørende patruljevogn, tog de kontakt til betjentene. Mens de snakkede, opdagede en af drengene, at den formodede gerningsmand gik forbi.

En af betjentene satte efter ham til fods, men i Christiansgade forsvandt han sporløst ind i en port. Så sporløst, at ikke en gang en tilkaldt hundepatrulje kunne finde ham.

Netop som betjentene havde opgivet jagten og besluttet sig for at forlade baggården, gik de forbi en elevator, da døren gik op og en person, der passede på signalementet, gik forbi.

Den 16-årige dreng blev anholdt og sigtet for vold. Han blev kørt til politigården, hvor han blev afhørt under tilstedeværelse af sin far og kommunens børn- og unge-vagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

Klima

Grønne busser brager frem i Kina

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce