Annonce
112

Voldsom video: Politiet søger hjælp til at finde voldsmand i Aarhus

Kender du ham her, vil Østjyllands Politi gerne i kontakt med dig. Foto: Østjyllands Politi
Østjyllands Politi efterlyser tre mænd med billede og video efter et koordineret overfald i Aarhus' natteliv.

AARHUS: Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden til et voldeligt overfald i Aarhus.

Overfaldet skete kort efter klokken 02.00 natten til søndag 24. februar, hvor der opstod tumult mellem nogle personer på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus.

En 28-årig mand har forklaret til politiet, at en person inde på bodegaen havde taget kontakt til ham og virkede provokerende, hvorefter den 28-årige havde sagt til ham, at de kunne gå udenfor, hvis de skulle have en konfrontation.

Men før den 28-årige mand nåede at reagere, blev han slået i hovedet med en knytnæve, hvorefter han faldt på gulvet. Han fik dog rejst sig op, og gik efterfølgende ud af bodegaen.

Annonce

Koordineret overfald

Udenfor bodegaen blev den 28-årige kort efter skubbet til af en anden mand, der gik forbi ham. Mens den 28-årige kiggede efter ham, kom gerningsmanden til det første overfald pludselig og gav den 28-årige endnu et knytnæveslag i hovedet, så han faldt til jorden.

Det er politiets opfattelse, at de tre mænd, der ses på videoen nedenfor, kender hinanden og har koordineret overfaldet på den 28-årige. Politiet beder derfor om hjælp til at genkende alle tre mænd.

Var du vidne til overfaldene ved Bodegaen, eller ved du, hvem mændene på videoen er, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce