Annonce
Aarhus

Voldsomt: Blæst sendte træer og lygtepæl til tælling i Østjylland

Nattens storm førte til 14 anmeldelser til Østjyllands Politi. Dog gik det ikke så galt som i Teglgårdsstræde i København, hvor dette stillads væltede.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Østjyllands Politi modtog 14 anmeldelser om træer og meget andet, der var blevet ødelagt af nattens voldsomme blæsevejr.

ØSTJYLLAND: Mandag morgen blev der brug for både motorsave og elektrikere, da der skulle ryddes op efter nattens stormvejr.

14 anmeldelser om storm-ødelæggelser har Østjyllands Politi modtaget. Den første løb ind klokken 04.26, da en lygtepæl væltede ud på Viborgvej i Hasle.

De næste tre en halv time bød på anmeldelser om væltede træer i Hornslet, Aarhus, Randers, Odder, Hadbjerg, Gjerlev og Mørke.

Derudover kom der anmeldelser om ledninger, der var faldet ned i en lysregulering i Aarhus, et elskab, der var blæst op i Hasselager, et slingrende stillads i Aarhus C, flagrende bygningsbeklædning og en smadret vindmølle ved Randers.

Stormen lagde sig i løbet af mandag formiddag, og DMI's syvdøgnsprognose byder ikke på gentagelser.

Alligevel foreslår Østjyllands Politi, at man tjekker om havemøblerne står, hvor de skal, og om trampolinen skal spændes ekstra godt fast, så den er klar til kommende efterårsstorme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce