Annonce
forside

Voldsomt hærværk: 32-årig smadrer for en million kroner hos bilforhandler

<p>Foto: Jens Thaysen</p>

En 32-årig mand fra Brabrand blev fredag fængslet for at smadre biler og vinduesruder for over en million kroner hos bilforhandler i Viby. Medgerningsmænd på fri fod.

Annonce

Østjyllands Politi fremstillede fredag en 32-årig mand fra Brabrand, sigtet for groft hærværk begået natten til torsdag hos bilforhandleren hos Nellemann på Jens Juuls Vej i Viby.

<p>Foto: Jens Thaysen</p>

Hærværket er af nærmest hidtil uset omfang: 35 facaderuder er blevet knust, og 12 biler har også fået en hård medfart. Ifølge Østjyllands Politi beløber skaderne sig til over en million kroner.

<p>Foto: Jens Thaysen</p>

Hærværket er har fundet sted hele vejen rundt om bygningen, hvor gerningsmændene tilsyneladende har brugt sten fra den nærliggende jernbane som kasteskyts mod vinduerne. Derudover er der også helt tydeligt blevet hoppet på bilerne.

<p>Foto: Jens Thaysen</p>

Bilhusets direktør, Jørgen Gravgaard, står helt uforstående overfor det omfangsrige hærværk, der har fået hans butik til at ligne en ruin.

»Vi er uforstående og kede af det, der er sket. Vi stoler fuldt og fast på, at politiet nok skal komme til bunds i sagen, siger han.

Den 32-årige mand blev anholdt torsdag aften på sin bopæl i Brabrand. Fredag blev han fænglet frem til 9. september. han kærede kendelsen.

I sagen er Østjyllands politi endvidere på udkig efter to endnu ikke identificerede medgerningsmænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce