Annonce
112

Voldsomt overfald på parkeringsplads: Blev påkørt og slået ned

Et sammenstød mellem to biler på en parkeringsplads ved Kvickly i Viby udviklede sig voldeligt, og den ene bilist endte med at stikke af fra stedet. Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Et sammenstød på parkeringspladsen ved Kvickly i Viby gik hårdt ud over en 63-årig mand.
Annonce

VIBY: Tirsdag kl. 14.23 modtog politiet en anmeldelse om en voldsepisode og et færdselsuheld, hvor den ene part var stukket af fra stedet, på parkeringspladsen ved Kvickly i Viby.

En patrulje kørte hurtigt til stedet og mødte her en 63-årig mand, der forklarede, at han havde været ved at parkere, da han blev påkørt og slået ned af en for ham ukendt mand. Ved gennemsyn af videoovervågning fra parkeringspladsen kunne betjentene også se, at de to biler stødte sammen, og at gerningsmanden steg ud af sin bil og gik hen til den 63-årige mand og slog ham med knyttet hånd på munden. På overvågningen kunne betjentene desuden se nummerpladen på gerningsmandens bil, og de kørte derfor til en adresse i Viby, hvor bilens ejer, en 35-årig mand, skulle bo. På adressen fandt betjentene den pågældende bil, som havde skader der svarede til det, de havde set på overvågningsbåndene.

De traf desuden den 35-årige, som blev anholdt og sigtet for vold samt overtrædelse af færdselsloven, da han var kørt fra et færdselsuheld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce