Annonce
Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Det populære shoppingcenter Storcenter Nord tager konsekvensen af den usikkerhed, der er opstået med de stigende corona smittetal i Aarhus. Borde og stole bliver fjernet fra gangområder og legelandet er lukket. Foto: Kim Haugaard
Borde og stole fjernes også fra gangarealer. På Facebook roses Storcenter Nord i store toner for, at centeret tager konsekvensen af, at coronasmitten griber om sig i byen.

AARHUS: Storcenter Nord lukker med øjeblikkelig virkning sit store legeland i centeret som konsekvens af den voldsomme stigning af coronasmittede mennesker i Aarhus.

Borde og stole bliver samtidig fjernet fra gangarealer i shoppingcenteret, forklarer centerchef Kim Schibler Østerhaab.

- Vi kan lige så godt være på forkant. Derfor tænkte jeg, at der skulle ske noget med de aktuelle smittetal. Vi kan ikke spritte af hver gang , et barn har været i legelandet. Vi går i det hele taget tilbage til forholdsreglerne for halvanden måned siden og fjerner også borde og stole flere steder, siger Kim Schibler Østerhaab.

Det har vist sig, at tre ud af fire smittede i Aarhus i sidste uge har somalisk baggrund.

Det er dette legeland, som nu bliver lukket. Arkivfoto: Kim Haugaard

- Vi lukker Legelandet midlertidigt. På grund den øget smittespredning i Aarhus, og fordi vi gerne vil passe på vores kunder, har vi valgt at lukke Legelandet, skriver Storcenter Nord, der ejes af Salling Group, i et opslag på Facebook.

- I første omgang de næste 14 dage. Vi vil åbne Legelandet, så snart smittetrykket er faldet igen, lyder det i opslaget.

En række Facebook-brugere kommenterer beslutningen med store roser. Storcenter Nord roses for at vise rettidig omhu i en efterhånden tilspidset situation i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce