Annonce
Aarhus

Voxpop: Vil du corona-vaccineres?

Caroline Højrup, 20 år, Aarhus Nord:- Jeg vil gerne vaccineres. Det er vejen mod at få corona-virussen til at forsvinde, så samfundet kan fungere som før.Men jeg ønsker ikke på nogen måde at være testperson. Jeg vil først vaccineres, når vaccinen er gennemtestet. Foto: Ole Christensen
Annonce

En corona-vaccine er på trapperne, og måske får de første allerede inden jul tilbud om at blive vaccineret. Siger du ja eller et nej? Vi gik i Rådhusparken for at spørge.

Mikael Ludvigsen, 30 år, Aarhus C.:- Jeg vil ikke vaccineres. Man ved ikke, hvad sådan en vaccine indeholder.Jeg tror i øvrigt ikke, at corona er nogen farlig sygdom. Jeg betragter den lidt som en form for influenza.
Dorthe Aaen, 72 år, Aarhus C.:- Ja tak! Jeg vil gerne vaccineres - det siger min fornuft mig, at jeg skal. Men jeg er sund og rask, så der er ikke tale om, at jeg skal foran alle andre i køen. Jeg venter stiller og roligt på, at det bliver min tur.
Tine Hind, 67 år, Aarhus V.:- Om jeg vil vaccineres? Det ved jeg faktisk ikke. På den ene side bryder jeg mig ikke om at få et fremmed stof  sprøjtet ind i min krop. På den anden side er der også fordele ved ikke at blive smittet. Tiden vil vise, hvad jeg vælger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce