Annonce
Aarhus

Voxpop: Vil du corona-vaccineres?

Caroline Højrup, 20 år, Aarhus Nord:- Jeg vil gerne vaccineres. Det er vejen mod at få corona-virussen til at forsvinde, så samfundet kan fungere som før.Men jeg ønsker ikke på nogen måde at være testperson. Jeg vil først vaccineres, når vaccinen er gennemtestet. Foto: Ole Christensen

En corona-vaccine er på trapperne, og måske får de første allerede inden jul tilbud om at blive vaccineret. Siger du ja eller et nej? Vi gik i Rådhusparken for at spørge.

Mikael Ludvigsen, 30 år, Aarhus C.:- Jeg vil ikke vaccineres. Man ved ikke, hvad sådan en vaccine indeholder.Jeg tror i øvrigt ikke, at corona er nogen farlig sygdom. Jeg betragter den lidt som en form for influenza.
Dorthe Aaen, 72 år, Aarhus C.:- Ja tak! Jeg vil gerne vaccineres - det siger min fornuft mig, at jeg skal. Men jeg er sund og rask, så der er ikke tale om, at jeg skal foran alle andre i køen. Jeg venter stiller og roligt på, at det bliver min tur.
Tine Hind, 67 år, Aarhus V.:- Om jeg vil vaccineres? Det ved jeg faktisk ikke. På den ene side bryder jeg mig ikke om at få et fremmed stof  sprøjtet ind i min krop. På den anden side er der også fordele ved ikke at blive smittet. Tiden vil vise, hvad jeg vælger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce