Annonce
Aarhus

Vred mand slog knallertkører: Nu er han sigtet for vold

En 43-årig mand fra Hammel er sigtet for kvalificeret vold efter, at han slog en 16-årig knallertkører i ryggen med en kæp. Arkivfoto
43-årig mand gik amok med kæp. Slog los på knallertkører og på knallert i park i Hammel.

HAMMEL: En 43-årig mand er sigtet for kvalificeret vold efter, at han mandag aften to gange slog en kæp ind i ryggen på en dreng på 16 år.

Det skete i Dommerparken i Hammel kl. 20.20. Her kørte den 16-årige på knallert med en kammerat på 12 år på bagsædet.

Ved Vadstedvej så de den 43-årige komme gående, og da han tidligere har påtalt deres knallertkørsel, skyndte de sig at stoppe. Den 12-årige hoppede af og løb fra stedet.

I mellemtiden var manden kommet hen til knallerten, og den 16-årige fører har forklaret politiet, at manden havde en kæp i hånden, som han to gange slog ind i ryggen på ham, mens han truede ham verbalt.

Inden manden gik, slog han flere gange på knallerten.

Den 16-årige kørte nu hjem til sin far, som ringede til politiet.

Da patruljen kom til Dommerparken havde ingen af de unge mennesker, der var til stede, overværet episoden. Til gengæld vidste alle, hvem manden var. Han havde nemlig tidligere været vred over, at der blev kørt på knallert i området.

Under samtalen opdagede en af de unge den 43-årige komme gående lidt længere nede ad vejen.

Betjentene tog kontakt til manden, der på baggrund af oplysninger fra den 16-åriges far, blev sigtet for kvalificeret vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Eksperter om Michelin-uddeling: Aarhus bør være særligt skuffede

Læserbrev

Læserbrev: Jeg vil kæmpe med næb og klør, for at Aarhus aldrig får mere letbane

Helge Bay skriver 7. februar i et læserbrev, at letbanen er på vej til at blive en succes. Jeg spørger: Hvor? Letbanen er en katastrofe og en århushistorie af dimensioner. Og den bliver ikke en mindre katastrofe fremover. I Aarhus afskaffede man sporvognen i 1971. Faktisk havde man allerede nedlagt den første sporvogn, der var i drift fra 1884-1895. Hvorfor vil man ikke lære af sine fejl? Letbanen er et prestigeprojekt, som på ingen måde er designet til den trafik, som Aarhus har, og Aarhus får i fremtiden. Letbanen/sporvognen gav mening for 50 år siden, og før det, da færre havde biler, og færre mennesker boede her. Men Aarhus er en vikingeby. Byen er bygget op om, at gaderne skal være smalle, fordi man ikke havde brug for mere plads, da der var hestevogne til. Letbanen fejler også, ved at den overhovedet ikke fragter det antal passagerer, man havde forventet. Hvorfor? Fordi, som undersøgelserne også sagde, inden man byggede den, så flytter den under én procent af bilister over i kollektiv trafik. Til gengæld har letbanen været en direkte årsag til lukning af utallige busruter i de små byer og forstæder i Aarhus og opland. Derudover glemmer Helge Bay fuldstændig finansieringen. Hvem skal betale? Inden den første centimeter af letbanens etape 2 er lagt, koster det mindst 655 millioner kroner til omlægning af varmerør mm. Det kan man få rigtig mange busser for. Det smarte ved busser er også, at man kan flytte ruten, så den giver mening. Og så er de betydeligt nemmere at sætte i drift. Letbanen fylder alt for meget. Hvorfor skal den køre igennem det mest trafikerede kryds i Aarhus - krydset Nørreport/Kystvejen? Herfra kommer bilister fra færgen, Randersvej, Kystvejen og den nordlige del af Aarhus, samt fra midtbyen. Og så også en letbane? Det er helt tabt. Hvordan Helge Bay kalder en sporvogn for en "ny trafikløsning", er mig også en kæmpe gåde. Som sagt nedlagde vi den i 1971. Og så køber jeg ikke argumentet med, at det er den eneste CO2-neutrale løsning. Så vidt jeg ved, findes der også elektriske busser. Alt det her gør, at letbanen skal droppes. Og så har jeg hverken nævnt problemerne med frosten, eller den evige udskydelse af åbningsdatoen. Letbanen er gammel vin på nye flasker. Vi har prøvet det før og lagde sporvognene ned af en årsag. Forhåbentlig er der kun få mennesker, der ønsker at ødsle pengene væk på et så udueligt projekt.

AGF

Efter aflysning i Superligaen: AGF besejrede AaB i træningskamp

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Aarhus

Cyklister må ud på omvej: Den århusianske 'cykelmotorvej' står flere steder under vand

Annonce