Annonce
Aarhus

Vred mand slog knallertkører: Nu er han sigtet for vold

En 43-årig mand fra Hammel er sigtet for kvalificeret vold efter, at han slog en 16-årig knallertkører i ryggen med en kæp. Arkivfoto
43-årig mand gik amok med kæp. Slog los på knallertkører og på knallert i park i Hammel.

HAMMEL: En 43-årig mand er sigtet for kvalificeret vold efter, at han mandag aften to gange slog en kæp ind i ryggen på en dreng på 16 år.

Det skete i Dommerparken i Hammel kl. 20.20. Her kørte den 16-årige på knallert med en kammerat på 12 år på bagsædet.

Ved Vadstedvej så de den 43-årige komme gående, og da han tidligere har påtalt deres knallertkørsel, skyndte de sig at stoppe. Den 12-årige hoppede af og løb fra stedet.

I mellemtiden var manden kommet hen til knallerten, og den 16-årige fører har forklaret politiet, at manden havde en kæp i hånden, som han to gange slog ind i ryggen på ham, mens han truede ham verbalt.

Inden manden gik, slog han flere gange på knallerten.

Den 16-årige kørte nu hjem til sin far, som ringede til politiet.

Da patruljen kom til Dommerparken havde ingen af de unge mennesker, der var til stede, overværet episoden. Til gengæld vidste alle, hvem manden var. Han havde nemlig tidligere været vred over, at der blev kørt på knallert i området.

Under samtalen opdagede en af de unge den 43-årige komme gående lidt længere nede ad vejen.

Betjentene tog kontakt til manden, der på baggrund af oplysninger fra den 16-åriges far, blev sigtet for kvalificeret vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Annonce