Annonce
Sport

VSK Aarhus har fået en bredere trup

Anders Daubjerg er tilbage i VSK Aarhus efter praktikophold i København. Foto: Ole Nielsen

I den århusianske fodboldklub er der kamp om pladserne til det første forårsopgør. Truppen er blevet fornyet, og sæsonens målsætning er at undgå nedrykning.

Annonce

Fodbold: 20 mand tripper for at komme til at spille, når VSK Aarhus lørdag møder Svendborg i nedrykningsspillets første kamp. På nuværende tidspunkt ligger holdet placeret som nummer fem, men der er ikke langt til toppen.

- Vores målsætning er selvfølgelig at undgå nedrykning, men det kan vi også, det står fint til i truppen, vi har en trup på 24 mand, hvoraf 20 er klar og kæmper for pladserne i weekendens kamp, så det ser rigtig fornuftigt ud, siger træner Poul Lyse.

Der er blevet hentet otte spillere til klubben, hvoraf de fire har været der før, og selvom det er en fordel, at truppen ikke er blevet helt forandret, så er det også godt med nyt blod, mener Poul Lyse.

- Det er ikke en stor procentdel, der er helt nye, og det kan være en fordel, men der er ingen tvivl om, at vores trup er blevet væsentlig bredere, og stort set alle er fit for fight, siger han.

Vinterens træning er gået som forventet, udover at de måtte undvære den planlagte træningslejr i Spanien. Noget træneren ærgrede sig en del over.

- Vi skulle have været i Malaga i uge ni, men det blev aflyst tre dage før, så det gav lidt hovedbrud omkring den tid. Vi fik dog stablet en træningsweekend på benene nede i Tønder i stedet for, som gav en smule af det, vi gerne ville have haft i Malaga, men selvfølgelig ikke det optimale. Ellers synes jeg vores opstart er forløbet, som vi havde håbet og troet, siger han.

Den første udfordring for holdet er mod Svendborg, og der er ikke tvivl om, hvilket resultat Poul Lyse forventer.

- Vi tager til Svendborg for at vinde, det er vores målsætning, og det går vi 100 procent efter, siger han.

Annonce

Truppen

Trup: Mathias Rask Thomsen, Adam Marcel Nielsen, Joran Blaue, Morten Dyrskjøt Andersen, Marcus Sloth Jørgensen, Daniel Sivertsen, Henrik Brodersen (anfører), Anders Schultz, Sebastian Spornberger, Nicolai Christensen, Kasper Kempel, Anders Qvick, Jacob Nicolaj Eichner, Kristoffer Nygaard, Magnus Wang, Magnus Clemmensen, Frederik Rask Høgh Jensen, Jacob Hansen Niklassen, Christian Nicolai Stisen Christensen, Jacob Florin Torp, Peter Møller, Nikolai Pedersen, Jonas Steensig, Anders Daubjerg

Tilgang: Adam Marcel Nielsen, Nicolai Christensen, Kristoffer Nygaard (alle tilbage fra udlandsrejse), Morten Dyrskjøt Andersen (Vendsyssel FF), Frederik Rask Høg Jensen (Middelfart), Christian Nicolai Stisen Christensen (Holstebro), Jacob Florin Torp (AGF), Anders Daubjerg (tilbage fra København)

Afgang: Anders Gerding Kjeldgaard, Oscar Scott Carl (begge på udlandsrejse) Christian Heegaard Dam (pause studier), Jacob Kromann, Benjamin Møller Nielsen (begge DS-truppen), Liban Hassan Møller (skadet), Christian Mønsted Nielsen (FC Sønderborg), Sebastian Kattrup (Horsens)

Trænere: Michele Demontis, Poul Skibsted Lyse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus

12-årige piger udsat for blotter: Bilist uden tøj kontaktede dem foran skolen

Annonce