Annonce
Sport

VSK Aarhus kvinder fik sæsonens første sejr

VSK Aarhus' Sofie Bloch Jørgensen kom på tavlen i lørdagens sejr i Farum. Foto: Ole Nielsen.
VSK Aarhus havde en sejr på 2-1 med hjem fra Farum lørdag eftermiddag.

FODBOLD: Efter to nederlag og en uafgjort lykkedes det endelig VSK at få den første sejr i efteråret. Det skete i Farum Park, hvor sidste års bronzevindere besejrede Farum med 2-1 efter 1-1 ved pausen.

- Det var en flot præstation at tage herover og vinde, for Farum har et dygtigt hold, og derfor bliver sejren ekstra god. Og jeg synes også, det er fortjent, vi vinder. 1. halvleg er rimelig lige, men de får truet os lidt i dybden, og det volder os problemer. Det bliver løst til 2. halvleg, hvor vi er det bedste hold, og spillet foregår for det meste på deres banehalvdel, sagde VSKs træner Hans Paarup

- Det brændte dog på de sidste 7-8 minutter, så det var lidt af en forløsning, da dommeren fløjtede kampen af. Nu tror jeg, vi har mødt de stærkeste hold og skal nu til at spille mod modstandere, som vi skal have point mod.

- Simone Hagelskjær spillede en stor kamp, og Cecilie Winther Johansen gjorde sig også positivt bemærket ved at score til 1-1 og assistere ved det andet mål, lød det fra Hans Paarup.

VSK Aarhus rykkede med sejren op på en femteplads med fire point efter fire kampe.

Farum B-VSK Aarhus 1-2 (1-1)

Kvindeligaen

VSK Aarhus målscorere: Cecilie Winther Johansen, Sofie Bloch Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce