Annonce
Sport

VSK skaber større distance nedad efter 3-1-sejr

2. div, nedryk

Næsby-VSK Aarhus 1-3 (1-1)

Det var et sultent århusiansk hold, der lørdag vandt 3-1 på udebane mod Næsby, og træneren var meget tilfreds med holdets indsats.

- Det var en fremragende, helstøbt præstation af hele holdet og alle udskiftere. Vi kriger den hjem i 94' minut, og det var en benhård holdindsats, specielt Marcus Sloth og Magnus Clemmensen var outstanding hele kampen, og vores bagkæde stod fænomenalt, siger Poul Lyse.

Med lørdagens sejr og tre point mere i banken, har VSK Aarhus sikret sig en solid tredjeplads med seks point ned til FC Sydvest og hele ni point til nedrykningsstregen. Noget Poul Lyse er meget lettet over.

- Det giver selvfølgelig en kæmpe ro, at der er så langt stregen, og at vi har fået en så fremragende start med ti point i fire kampe. Det giver en kæmpe selvtillid. I dag er det længe en lige kamp mod et godt hold, men vi formår på vilje, indstilling og mentaliteten om, at vi vil vinde, at få lukket kampen og tippet den over på vores præmisser, siger han.

Torsdag får århusianerne besøg af bundholdet Holbæk klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce