Annonce
Sport

VSK tabte til defensive fynboere: - Vores præstation var uden tvivl til point

Anders Kjeldgaard spillede hele kampen for VSK Aarhus. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Jens Gjesing og VSK mødte Middelfart, som var utrolig effektive.

FODBOLD: VSK Aarhus meddelte  tidligere på lørdagen, at de havde forlænget kontrakten med cheftræner Jens Gjesing og assistenttræner Mads Post.

De to har skabt en fin succes i VSK Aarhus, og holdet går efter at komme med i top seks, hvilket vil gøre, at de i næste sæson stadig vil være at finde i den tredjebedste fodboldrække i Danmark.

2. Division

VSK Aarhus - Middelfart Boldklub 1-2 (0-1)

  • 0-1 Jonas Villemoes (39.)
  • 1-1 Marcus Sloth (47.)
  • 1-2 Jonas Villemoes (76.)

Men i lørdagens direkte opgør om top seks mod Middelfart Boldklub, var det fynboerne, der kunne trække det længste strå og vinde 2-1.

Annonce

- Det var på en del parametre en klassisk premierekamp, for det var lidt anspændt. De har sadlet meget om og haft stor fokus på deres defensiv, hvilket gjorde, at de stod meget lavt på banen. Det var vi egentlig forberedt på, men de var uhyggeligt skarpe på de to chancer, de fik i dag, så det var ikke et helt fortjent resultat.

- De har ikke ret mange chancer og viste ikke interesse i at få initiativ i kampen, og jeg kunne godt have ønsket mig, at vi havde afviklet vores spil lidt anderledes, men det var svært at få flow i kampen med vejret taget i betragtning. Vores præstation var uden tvivl til point i dag, siger VSK Aarhus' cheftræner Jens Gjesing.

Nederlaget gør faktisk, at VSK lige nøjagtig glider ud af top seks, for et andet fynsk mandskab, Dalum IF, vandt noget overraskende på udebane mod BK Frem og glider op i tabellen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce