Annonce
Sport

VSK tabte vigtigt skridt mod oprykningsspillet: - Vi lukker groteske mål ind

Cheftræner Jens Gjesing har fået noget at tænke over efter dagens nederlag til Jammerbugt FC. Arkivfoto: Axel Schütt
VSK Aarhus ligger i tæt kamp om de sidste pladser i oprykningsspillet i 2. division.

FODBOLD: VSK Aarhus mødte lørdag en af deres direkte rivaler om at komme med i oprykningsspillet, Jammerbugt FC.

Det skulle vise sig ikke at blive VSKs dag på en ellers solskinsrig, men kold martsdag. 1-3 lød nederlaget til Jammerbugt og en syvendeplads lige uden oprykningsspillet som resultat for VSK.

På trods af nederlaget mod Jammerbugt tror Jens Gjesing stadig på muligheden for oprykningsspil.

- Jeg vil altid svare, at vi vil være de bedste. Så længe vi kan gå forbi de andre hold, så vil jeg tro på det. Det handler om at vinde, og det gjorde vi desværre ikke, sagde cheftræner for VSK, Jens Gjesing.

Annonce

2. Division

  • VSK Aarhus - Jammerbugt FC 1-3 (1-1)
  • Mål: 0-1 Morten Thomsen (17.), 1-1 Marcus Sloth (22.), 1-2 Morten Thomsen (55.), 1-3 Sean Gavranovic (65.)
  • VSK Aarhus (3-4-3): Mathias Rask Thomsen - Casper Mylius Bruun (Morten Dyrskjøt Andersen, 88.), Rasmus Borup Nielsen, Jacob Hansen Niklassen - Jonas Spornberger, Marcus Sloth Jørgensen, Anders Gerding Kjeldgaard, Malthe Karsberg Rasmussen - Mark Mikkelsen, Thomas Dalgaard (Emir Cilas, 40.), Jonas Andersen (Jesper Steendahl, 75.)
  • Jammerbugt FC (4-3-3): Emil Kobberup - Glenn Heine Storgaard Rask, Nikolaj Lyngø, Simon Jensen, Emil Virring From - Christian Rye, Zander Hyltoft, Max Andre Møller (Anders R. Jensen, 80.) - Sead Gavranovic (Søren Vendlebo Pedersen, 78.), Morten Uglebjerg Thomsen, Viktor Ahlmann Nielsen (Sebastian R Mourier, 85.)
  • Advarsler: Jammerbugt: Morten Thomsen
  • Tilskuere: 100 på Kunstgræsbanen ved Idrætshøjskolen

Boldtab førte til mål

Der var lagt op til en fin sæsonåbner.

Godt 100 tilskuere havde trodset kulden og kom dryssende hjemmevant til sportsanlægget i Vejlby-Risskov.

Kampen startede med VSK i førersædet. De fik presset bolden op i Jammerbugts halvdel og fik et par små chancer. Nytilkomne Thomas Dalgaard var tættest på med et friskt hælspark fra et indlæg, dog røg forsøget et par meter over målet.

På trods af den gode start for VSK, var det Jammerbugt, der bragte sig i front efter 17 minutters spil.

Jonas Spornberger driblede sig ind i en blindgyde på egen banehalvdel og tabte bolden. Det udnyttede Jammerbugt med et ryk ind i feltet, hvor Jammerbugts nummer 15, Morten Thomsen, fik prikket bolden rundt om målmanden.

Kort efter kom udligningen for VSK. Kampens første hjørnespark blev udnyttet af VSK, som sparker bolden mod forreste stolpe, hvor Marcus Sloth steg til vejrs og headede den ind til 1-1. En kombination, der ikke var tilfældig.

- Det var et rigtig fint mål vi får scoret. Det tilskriver jeg min fine assistenttræner, Mads Post. Vi har selvfølgelig en tanke med de hjørnespark, vi laver. Så det var et rigtig fint mål at få scoret, sagde Jens Gjesing.

1-1 sluttede første halvleg.

Diciplinen hænger

Anden halvleg blev knap så god for VSK. De fik aldrig rigtig styr på kampen igen, som de havde i første halvleg. Kampen bølgede lidt frem og tilbage de første 10 minutter indtil endnu en dribletur førte til boldtab for VSK.

Malthe Karsberg førte bolden op over midterlinjen, men løb ind i tre Jammerbugt spillere, som fik sat en hurtig kontra i gang, der endte med en bold i dybden. Igen var Morten Thomsen på pletten, da han køligt lagde bolden fladt i det lange hjørne uden chance for målmanden.

Ni minutter senere blev det 3-1 til Jammerbugt med kampens flotteste mål. Sead Gavranovic driblede flot ind på venstrebenet fra højrefløjen og krøllede bolden med indersiden helt op i det yderste hjørne af målet. Noget, der fik både bænk og spillere til at gå amok. Derfra var kampen punkteret og endte uden flere mål.

- Vi kommer til at hænge meget i disciplinen. De to første mål vi lukker ind er groteske, det må ikke ske. Jammerbugten har jo ikke et skud i første halvleg udover målet, hvor vi taber bolden og ikke får det forsvaret godt.

- Andet mål var også skidt. Vi taber bolden et sted på banen, hvor vi godt kan nå at forsvare den, men det formår vi ikke. Det er bittert at lukke sådan nogle mål ind, når vi egentlig styrer kampen det meste af halvlegen.

- Det var bare nogle ærgerlige mål vi lukkede ind. Det blev vi lidt ramt af, og vi blev frustreret. Det påvirkede resten kampen for os, sagde Jens Gjesing.

Begge VSKs nye angribere, Thomas Dalgaard og Jonas Andersen, blev udskiftet med skader i løbet af kampen, men umiddelbart var der ingen bekymringer over det.

- Thomas Dalgaard fik et trælår, så han er formentlig hurtigt klar igen. Jonas havde noget med læggen. Jeg har ikke overblikket lige nu over, hvor slemt det er, sagde Jens Gjesing.

VSK Aarhus spiller næste kamp lørdag 14. marts mod FC Sydvest på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce