Annonce
Sport

VSK tog et umanerligt vigtigt point i Thisted og kan selv afgøre skæbnen: - Det er sindssygt stærkt, at vi får et point med

Martinus Mandal blev VSK's eneste målscorer, da han scorede på straffe. Arkivfoto: Ole Nielsen.

FODBOLD: VSK Aarhus tog søndag dét, der kan vise sig at være et afsindigt vigtigt point.

Holdet var taget til Thy for at møde Thisted FC. Og her endte kampen 1-1.

Det betyder, at VSK er nummer syv i 2. Divisions tabel - á point med Brabrand, men VSK har en bedre målscore. Samtidig er der et point op til BK Frem på sjettepladsen og to til Middelfart. Men Middelfart og Frem har hinanden i sidste spillerunde næste weekend, hvilket af gode grunde betyder, at de ikke begge kan få tre point.

Annonce

I sidste runde har VSK allerede nedrykkede SfB-Oure. Med andre ord: VSK kan selv afgøre deres skæbne. Og VSK Aarhus' manager Jens Gjesing gav da også et jubelskrig ved slutfløjt.

- Inden kampen havde jeg ikke solgt den for et kryds. Vi kommer for at vinde en fodboldkamp, men når vi forærer et mål væk og har pres på os resten af kampen fra et stærkt Thisted-hold, samtidig med at vi også bliver sindssygt ramt af skader, så synes jeg det er sindssygt stærkt, at vi får et point med herfra. Det er vanvittigt.

- Vi kommer ikke til at få noget foræret næste kamp mod SfB-Oure. De har virkelig nogle fine spillere på det hold, og giver man dem en lillefinger, tager de en arm. De har virkelig fin kvalitet. Men det fylder ikke meget lige nu. Nu skal vi lige ovenpå den her, for den var satme hård, siger Jens Gjesing.

2. Division

Thisted FC - VSK Aarhus 1-1 (1-0)

  • 1-0 Yao Dieudonne (1.)
  • 1-1 Martinus Mandal (straffe) (74.)

VSK var i store dele af første halvleg presset af Thisted, og allerede i første spilminut scorede Yao Dieudonne efter en fejl af målmand Rasmus From. Men i løbet af anden halvleg kom VSK bedre og bedre med, og med et kvarter igen blev Malthe Boesen lagt ned i feltet. Dommeren dømte straffe, hvor Martinus Mandal scorede sikkert.

Det sidste kvarter var på Thisteds præmisser, men nordvestjyderne kunne ikke score, og til sidst var VSK gode til at trække tiden.

VSK kan derfor tage tilbage til Aarhus med et point, der kan blive afsindigt vigtigt i kampen om top seks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce