Annonce
Sport

VSK tog fortjent point mod førerholdet

Oscar Scott Carl, her i aktion i sidste uges sejr over BK Frem, scorede VSK Aarhus' udlignende mål lørdag mod B93. Arkivfoto: Ole Nielsen.
B93 førte forud for lørdagens kampe 2. Divisionen, men det forhindrede ikke VSK Aarhus i at tage fra Østerbro Stadion med et point i hånden. Lørdagens kamp endte således med et 1-1 resultat.

FODBOLD: For kun en måned siden havde AGF det umanérligt svært mod B93. Lørdag så det anderledes lovende ud, da VSK Aarhus gæstede Østerbro Stadion.

Her blev det nemlig til et enkelt point for århusianerne, efter en sen scoring af Oscar Scott Carl udlignede hjemmeholdets føringsmål - kampen endte dermed i et 1-1 remis.

- Vi leverer i allerhøjeste grad en god kamp. Vi skal score et mål i første halvleg, hvor vi har mulighederne til det. Men jeg tror ikke, der er nogen, der sådan kan brokke sig over et kryds. Det var rimeligt alt i alt, men jeg kunne selvfølgelig godt have ønsket mig tre point, kommer det fra cheftræner Jens Gjesing.

Annonce

2. Division

B93 - VSK Aarhus 1-1 (0-0)

  • 1-0 Hassan Elsayed (74.)
  • 1-1 Oscar Scott Carl (81.)

Med det ene point er det nu lykkedes for VSK Aarhus at tage point mod alle af de nuværende top fem mandskaber i 2. Divisionen, som før lørdagens kampe blev ført af lige netop B93.

- Vi har ikke rigtigt været i tvivl på noget tidspunkt om, at vi kan slå alle hold i 2. Divisionen, men det kræver jo også, at vi er skarpe på dagen. Og det ser man jo også generelt i 2. Division lige nu, hvor alle mere eller mindre kan slå alle, fortæller Jens Gjesing.

For VSK Aarhus venter du nu en uges pause, før man lørdag 17. april får besøg af Sydvest 05.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce