Annonce
Sport

VSK vandt i vinden: Holder sig til i topkampen

Jens Gjesing kunne lørdag se sit mandskab tage tre point med hjem fra Holbæk. Arkivfoto: Ole Nielsen.
VSK Aarhus vandt lørdag en vindblæst udebanekamp mod Holbæk B&I, hvor det blev til lidt for meget slåskamp og lidt for lidt fodbold. Efter 90 minutter tog VSK hjem med en 0-2 sejr i bagagen.

FODBOLD: VSK Aarhus fik lørdag revancheret forårspremierens nederlag mod Middelfart, da de gæstede Holbæk B&I.

Efter en vindblæst kamp, der bød på et sandt hav af dueller, endte det hele med en 0-2 sejr for Jens Gjesings århusianske tropper.

- Det var en atypisk kamp, der var meget åben. Holbæk står højere end de fleste andre, og så kom kampen bare til at bære præg af en vind, der gør det svært, fortæller cheftræner Jens Gjesing efter sejren.

Annonce

VSK kom ikke desto mindre flyvende fra start, for kampen var kun to minutter gammel, da Malthe Harbo Boesen gjorde det til 0-1 for gæsterne.

Lidt for meget slåskamp

Efter den tidlige scoring formåede hverken hjemmeholdet eller de århusianske gæster for alvor at sætte sig på kampen, hvor det blev til en noget rodet omgang, der da også resulterede i hele seks advarsler i alt.

- Holbæk har egentlig ikke en eneste reel scoringsmulighed, så det er en fortjent sejr, men det bliver lidt for meget slåskamp i løbet af kampen. Vi ville gerne have sat spillet lidt mere undervejs, lyder det fra Jens Gjesing.

Med sejren, som Jonas Spornberger manifesterede med sin 0-2 scoring et kvarter før tid, kravler VSK endnu engang op i den top seks, der er holdets ambition for sæsonen. Andetsteds snublede Thisted FC nemlig mod VSK Aarhus' onde ond i seneste runde, nemlig Middelfart.

I næste weekend venter der for VSK Aarhus et rigtigt lokalopgør, når Gjesing tager sine spiller en tur med til Brabrand for at møde Brabrand IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce