Annonce
Debat

Wammens brakmark

Annonce

Daværende borgmester Wammen skrev i 2006 under på en lokalplan 762 (SØ Mårslet). Her skrives, at den indre aflastningsvej, som kommunen har købt og fået tinglyst jord til, er opgivet efter et »borgermøde«. Forudseelig overbelastning af Mårslets indre trafik afhjælpes ved etablering af Beder-Beringvejen.

Denne larmende og forurenende vej synes nu at komme tæt på de nye seniorboliger - i klar modstrid med normal hensyntagen til beboerne.

Ønsket om at nedbringe CO2-udslippet opfyldes ikke ved, at indre trafikproblemer løses ved at køre mere på en evt. motorvej, når vi skal handle m.v.

Læserne kan selv se »brakmarken«, hvor den indre aflastningsvej skal bygges. Traceet vises på alle kort over Mårslet, som den »nedlagte jernbane«.

Skal skatteborgerne have noget for deres langtidsinvestering, skal den indre aflastningsvej bygges færdig. Alternativt: sælg den overflødige »brakmark« som kompensation.

Aflastningsvej del 1 blev bygget i 1993, som led i de første lokalplaner for Mårslet, der ellers ikke har fået udviklet sin trafikale infrastruktur siden 1800-tallet. Undtaget er dog en en-vejbanes bro over Giber Å, der stadig fungerer på dispensation fra 1929.

Byrådet må tage sig sammen og få bygget aflastningsvejen til opfyldelse af den oprindelige idé for Mårslets layout, så vi kan få fuld udnyttelse af butikscenter og natur – samt spare benzin og nedbringe CO2-forbruget ved at kunne komme rundt i vores egen by før nye motorveje, som ikke er nødven­dige, før Kattegatforbindelsen kommer.

Nicolai Wammen bør ikke huskes for at købe kvikgræs og tidsler for borgernes surt sammensparede skattekroner.

Citat fra Lokalplan 762, Boligområde ved Nymarksvej i Mårslet:

»For at aflaste den centrale del af Mårslet kan en mulighed - på lang sigt - være at der anlægges en ny vejforbindelse syd for Mårslet ­mellem Beder og Bering«.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce