Annonce
Aarhus

Wassim: Skuffet - men klar til at kæmpe videre

- Jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet og ærgerlig. Vi havde nok godt regnet det ud, fordi vi jo ikke var inviteret til offentliggørelsen i Sverige, siger Wassim Hallal. Foto; Claus Bech

Wassim Hallal havde sat næsen op efter stjerne nummer to men måtte nøjes med en, da Michelin-stjernerne onsdag blev delt ud.

Annonce

AARHUS: For langt de fleste kokke vil det at få en Michelin-stjerne skabe euforisk glæde og enorm stolthed. Men da den fine franske madguide onsdag offentliggjorde, at Restaurant Frederikshøj for tredje år i træk bliver tildelt en stjerne, var det med garanti mere skuffelse end glæde, der prægede billedet hos restaurantens ejer og chefkok Wassim Hallal.

I ugerne og dagene op til offentliggørelsen var der nemlig masser af mad-eksperter, som følte sig sikker på, at Frederikshøj ville blive tildelt to stjerner. Noget som Wassim Hallal også selv havde håbet på.

- Jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet og ærgerlig. Vi havde nok godt regnet det ud, fordi vi jo ikke var inviteret til offentliggørelsen i Sverige. Men alligevel er det træls, for jeg synes, at vi i løbet af de seneste halvandet år har lavet markante forbedringer på alle niveauer omkring Frederikshøj. Og da vi efter besøget af anmelderen så på twitter kunne læse, at vores hovedret var i top tre over hovedretter, han nogensinde havde fået, så håbede jeg, at vi var kommet et langt stykke vej mod stjerne nummer to. Men desværre så ikke langt nok, siger Wassim Hallal, der trods skuffelsen melder sig 100 procent klar til at kæmpe videre.

- Vi er skuffede, men skal man se lyst på det, så er det gode ved det, at vi nu ikke bare kan læne os tilbage og være selvfede, fordi vi har nået målet. Nu er vi stadig top-ærgerrige og på alle måder klar til at gå efter vores drøm om at få en stjerne mere. Så må det bare lykkes næste år, siger Wassim Hallal.

Trods skuffelsen var stjernekokken dog klar med masser af roser til de øvrige århusianske Michelin-restauranter, Substans og Gastromé, samt ikke mindst den nyudnævnte Restaurant Domestic.

- Det er super fint for Aarhus, at vi fik endnu en Michelin-restaurant. Og jeg vil gerne ønske Domestic-drengene kæmpe tillykke. Jeg har desværre ikke selv prøvet at spise der endnu. Men jeg kender flere der har, og de siger alle, at det er super godt og særdeles fortjent, at de nu har fået en stjerne, siger Wassim Hallal og fortsætter:

- Det er fedt, at nogle unge mennesker, der satser og åbner en restaurant, får succes fra dag ét. Det gør det bestemt ikke mindre hårdt at få en stjerne, for kravene stiger, og det handler nu for alvor om at holde tungen lige i munden, for det er et meget hårdt game. Men samtidig er det en anerkendelse, som giver virkelig meget lyst til at knokle videre. Så det er super godt, at de har fået stjernen, siger Wassim Hallal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce