Annonce
Sport

Watford-målmand efter bizart mål: Han er for hurtig

David Klein/Reuters
Watfords målmand Ben Foster undskylder, efter at han ikke sparkede en bold væk, hvilket kostede et mål.

- Jeg har sagt undskyld til drengene. Han er for hurtig, siger Watfords målmand Ben Foster efter 0-1-nederlaget til Arsenal.

Efter ti minutter scorede Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang et bizart mål, da Watfords Daryl Janmaat spillede bolden tilbage til Foster i målet, der tøvede for længe med at skyde den væk.

- Jeg prøvede at trække bolden over til mit venstre ben og spille den, men før jeg vidste af det, var Aubameyang over mig, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- I bagklogskabens lys skulle jeg bare have skudt den væk så hurtigt som muligt. Også selv om den ender ude på tilskuerrækkerne, siger Ben Foster.

Minuttet efter gik Watford-angriber Troy Deeney helt i sort og stangede en albue i ansigtet på gæsternes Lucas Torreira.

Det resulterede i et rødt kort og 80 minutter med en mand i undertal for hjemmeholdet.

Watford formåede dog at undgå yderligere brølere i første halvleg og overlevede med en stabil indsats at indkassere yderligere.

Det var stadig tilfældet efter en times spil, hvor Foster revancherede sig lidt med en flot redning på et forsøg fra Henrikh Mkhitaryan.

Presset på Watford blev intensiveret, men Arsenal formåede ikke at lukke opgøret i fasen, og så ramte et drøn fra hjemmeholdets Adam Masina pludselig overliggeren.

Watford var langt fra slået endnu og lurede på kontrastød, mens Arsenal var mest på bolden. Og efter en hektisk afslutning formåede gæsterne at køre sejren hjem.

Med sejren spillede Arsenal sig på fjerdepladsen i Premier League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce