Annonce
Alarm 112

Webshop ransaget efter klagestorm: Ejer sigtet for bedrageri

Arkivfoto: Timo Battefeld
En webshop med adresse i Randers blev tirsdag ransaget af politiet. Det sker efter, at mange kunder har anmeldt webshoppen for at hæve penge på deres konto uden tilladelse.

Randers: Østjyllands Politi ransagede tirsdag formiddag virksomheden Copenhagen Lashes i Randers og sigtede ejeren for bedrageri.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Omkring 30 borgere har politianmeldt virksomheden, mens cirka 1000 har klaget til Forbrugerombudsmanden.

Ifølge politiet har anmelderne alle benyttet sig af et godt tilbud på et produkt, som virksomheden reklamerede med på nettet ved juletid.

Efterfølgende blev der trukket flere penge fra deres hævekort, og de fik besked om, at de havde tilmeldt sig et bindende abonnement ved købet.

- Det er vores vurdering, at kunderne ikke er blevet informeret om abonnementet før deres køb, og derfor har vi sigtet ejeren for bedrageri. Vi er i tæt samarbejde med Forbrugerombudsmanden, som nu skal vurdere og samle alle klagerne i forhold til overtrædelse af Markedsføringsloven, inden de bliver sendt til politiet til strafferetslig vurdering.

- Der ligger et større efterforskningsarbejde foran os, for der er meget materiale, der skal gennemgås. Vi mener, at der er begrundet mistanke om overtrædelse af straffelovens bestemmelse om bedrageri, og vi kan ikke udelukke, at der kan komme yderligere sigtelser i takt med, at efterforskningen skrider frem, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce