Annonce
Sport

Wozniacki om stort comeback: Det skal ikke altid være pænt

Hannah Mckay/Reuters
Wozniacki var klar på, at ukrainer ville komme med et bombardement. Det var med til at forlænge karrieren.

Nøglen for Caroline Wozniacki i kampen mod Dayana Yastremska var at vente på, at chancen kom.

Det fortæller hun på et pressemøde efter sejren på 7-5, 7-5 i anden runde af danskerens sidste turnering, Australian Open.

Ukraineren kom flyvende fra start, men langsomt fik Wozniacki kæmpet sig tilbage i kampen.

- Det var meget mentalt, for jeg skulle være klar til hver bold. Det kunne være det ene som det andet, siger Caroline Wozniacki efter kampen om de meget vekslende slag, der kom fra ukraineren.

- Hun (Yastremska) kunne komme ud og svinge og slå tre vindere, og så kunne hun komme ud og svinge og slå fire uprovokerede fejl, så man vidste ikke rigtig, hvad der kom, og så kunne man ikke få en ordentlig rytme.

Danskeren vidste til gengæld, at hun havde en fordel i de lange dueller.

- Jo længere kampen gik, jo længere blev duellerne, og jo mere følte jeg, at kampen tippede til min fordel, siger Caroline Wozniacki.

Blandt andet derfor lykkedes det også at skabe flere af den slags comebacks, som Caroline Wozniacki er blevet så kendt for i løbet af sin karriere.

En af de ting, der lykkedes, var ifølge danskeren, at hun var indstillet på, at skifte sin taktik.

- Jeg tror bare, at jeg er en af de spillere, der bare prøver at glemme, hvad der er sket før, og så komme videre og prøve at finde en ny taktik, siger Caroline Wozniacki.

- Jeg tror, at jeg er meget god til at gå fra plan A til plan B til plan C og så tilbage til plan A for at prøve at finde en måde at vinde.

- Det skal ikke altid være pænt. Det handler bare om at prøve at få én bold mere inden for linjerne og over nettet end modstanderen.

Wozniacki møder tunesiske Ons Jabeur, der er nummer 78 på verdensranglisten, i tredje runde.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her er lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Oversvømmelser lukkede to veje, og så blev folk tossede: - Vi fik fingeren og skældud

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce