Annonce
Sport

Wozniackis hittingpartner: Man kan mærke at hun er glad

Edgar Su/Reuters
I en podcast siger hittingpartner, at Wozniacki-lejren håber, at danskeren gør det godt i afskedsturnering.

Det er en glad og fokuseret Wozniacki-lejr, der går ind til danskerens afskedsturnering, Australian Open.

Det fortæller en af den danske tennisstjerne Caroline Wozniackis hittingpartnere ved turneringen, den tidligere australske tennisspiller Jake Eames, til tennisprogrammet First Serve.

Sammen med en anden tidligere spiller, Greg Jones, har han ved de seneste to udgaver af Australian Open været en del af hendes træningshold, forklarer han.

Og stemningen er god inden Wozniackis kamp i første runde mod amerikanske Kristie Ahn natten til mandag dansk tid.

- Hun (Wozniacki, red.) virker i hvert fald meget glad lige nu. Altså, vi taler ikke så meget om det. Men hele holdet koncentrerer sig om at være til stede i øjeblikket og tage det kamp for kamp, siger Eames til radioprogrammet, der er sendt som podcast søndag.

- Men man kan mærke, at hun er meget glad. Hun blev gift sidste år, så det er virkelig en glad Wozniacki-lejr for tiden, og vi håber, at hun kan gøre det godt her.

Samtidig roser den tidligere australske spiller Wozniackis far og træner, Piotr, for at kende datteren godt og sørge for at holde hende mentalt på rette spor.

- Hendes fars øje for detaljerne er fantastisk. Som hendes far kender han hende selvfølgelig også rigtig godt, og han ved, hvordan hun reagerer i forskellige situationer, siger Eames til First Serve.

Wozniacki blev sidste år gift med den tidligere basketballspiller David Lee.

Hun har inden Australian Open sagt, at hun er klar til andre udfordringer og projekter end livet som toptennisspiller.

Men hun også har foreløbigt holdt kortene tæt til kroppen om, hvad fremtiden skal bringe.

/ritzau/

Annonce
Link til podcasten på udbyderen Whooshkaas side
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Millionindsprøjtning til århusianske daginstitutioner: 75 pædagoger kan ansættes

Læserbrev

Læserbrev: Byrådet skal gøre det meget nemmere at være bilist i Aarhus

På mange punkter er jeg enig med Ole Christiansen (der skrev læserbrevet ”Byrådet må gøre det mere besværligt at være bilist i midtbyen” lørdag 15. februar, red.): Biler, der holder stille, forurener meget – men det gør de selvsamme biler også, når de holder i kø, og det sker hver morgen, og ligeså om eftermiddagen, fordi vores infrastruktur ikke er god nok på vores indfaldsveje og i den indre by. Jeg prøvede det selv forleden dag ved Nørreport-krydset. Jeg var så uheldig, at der skulle passere tre letbanetog, og det tog tre minutter og 25 sekunder. Det var over grænsen på tre minutter, som man mener, er maks.-grænsen for, hvor lang tid man må have sin bil til at gå i tomgang. Den grænse kunne nemt sættes ned til et minut, undtagen hvis man holder for rødt lys eller venter på letbanen. Vedr. CO2-forurening er jeg enig med Ole Christiansen i, at det skal vi gøre noget ved, men det løser sig selv, når vores bilpark kommer over på el. Vores dieselbusser skal fra 2027 være udskiftet til elbusser. Og kommunens egen bilpark kommer også over på el. Om road-pricing er en god ide, er jeg ikke sikker på, men derimod skal vi have lavet store parkeringsanlæg ved vores indfaldsveje, hvorfra der skal køre shuttle-busser ind til indre by. Det ville få mange biler ud af byen. Og så skal vi gøre det gratis for pensionister at køre med bus mellem kl. 9.00 og kl. 15.00 og igen efter kl. 18.00 og til midnat, det vil også få rigtig mange biler ud af byen og give ledige p-pladser. At vi skal gøre det besværligt at være bilist, er jeg ikke enig i, det er en forkert vej at gå, nej, vi skal have vores infrastruktur til at fungere, meget bedre end den gør i dag. Bl.a. med intelligent lysregulering, det vil kunne spare mange stop og meget tid. Vi skal også lave et passende antal parkeringspladser, når vi bygger nyt, også i midtbyen. Vi mangler parkeringspladser i Aarhus, og der skal ved enhver given lejlighed skabes flere parkeringspladser, også til elbiler. Hvis man tror, at bilen er på vej ud som transportmiddel, skal man formentlig revidere sin opfattelse. Privatbilen er kommet for at blive. Men vi skal derimod tænke ny tanker, og det skal vi, i særdeleshed når vi taler kollektiv trafik. Vi skal have el-busser og BRT-busser, vi skal stoppe med flere letbanetog, de er alt for dyre og kan ikke håndteres i indre by. Vi skal gøre det attraktivt at bruge kollektiv trafik, men det kræver, at der er busser til rådighed i hele kommunen. At nedlægge busruter, som man gør i øjeblikket, er det samme som at sige: ”I bliver nødt til at tage jeres private bil for at komme på arbejde eller komme ind til byen. Busruten er desværre nedlagt”. Og de mange busruter, der er nedlagt, er for at finansiere letbanen – det er en forkert vej at gå. Vi skal også opfordre alle til at stoppe deres bil, når de holder stille, det gælder også taxier, lastbiler, entreprenørmaskiner med flere, der vil kunne spares meget CO2-udslip i indre by, ja, i hele Danmark, ved at slukke bilmotorerne.

Aarhus

Overblik over stjerner og andre priser: Sådan gik det Aarhus ved Michelin-uddelingen

Aarhus

'Daniel fra Rigspolitiet' ville hjælpe 59-årig med banklån: Men den hoppede offeret ikke på

Annonce