Annonce
Aarhus

Yderligere seks elever smittet med coronavirus efter studietur til Polen

I alt 11 elever er smittet med coronavirus efter en studietur til Polen. Bemærk der er ikke tale om eleven på billedet. Foto: Mette Mørk
I alt 11 elever på Aarhus Business College i Viby er smittet med coronavirus efter en studietur.
Annonce

AARHUS: Mandag kunne vi på stiften.dk fortælle, at fire elever fra Aarhus Business College i Viby var ramt af corona, efter de var kommet hjem fra en studietur til Polen.

Nu er yderligere seks fra samme tur smittet, så i alt 11 elever er blevet smittet.

Det skriver TV2 Østjylland.

Det er elever fra skolens 3.G-klasse, der er blevet smittet, og det vides ikke, om eleverne er blevet smittet på selve studieturen. I alt har handelsgymnasiet haft 13 klasser på studietur, men de 11 smittede kommer fra samme klasse.

- Det er meget uheldigt, og vi er meget kede af, at de er blevet smittet, men de kunne lige så godt være smittet, hvis de var i Aarhus, siger Gitte Nørgaard, direktør for Aarhus Business College til TV2 Østjylland.

Gitte Nørgaard forsikrede mandag Århus Stiftstidende om, at studieturen - som de øvrige - foregik efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer på daværende tidspunkt.

Viby Handelsgymnasium HHX på Viemosevej hører under overbygningen Aarhus Business College, som handelsgymnasiet hedder officielt. Foto: Google Maps

Hele klassen er sendt hjem i selvisolation, hvor eleverne modtager hjemmeundervisning, indtil de får en negativ coronatest.

Mandag formiddag valgte Aarhus Business College at alle studieture indstilles. Det sker, efter at alle uddannelser i Danmark har fået en anbefaling fra Undervisningsministeriet, om aflysning af kolonier, lejrskoler eller studieture over flere dage, der er planlagt som led i undervisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce