Annonce
Østjylland

Ytringsfriheden er under pres

Annonce

I Danmark har vi altid brystet os af, at man kan sige, hvad man mener, at man kan debattere og diskutere det meste, uden at skulle frygte fængselsstraffe og censurering. Dette er desværre ved at være fortid i vort elskede Danmark, hvor islams særlige privilegier ikke fornægter sig, selv i politi-eliten hersker disse privilegier.

Jeg selv er et godt eksempel på dette, idet jeg for nylig blev sigtet af netop Østjyllands Politi på baggrund af en anmeldelse om racisme.

Jeg blev sigtet for, på min politikerprofil at have skrevet: “Islam er nu engang en religion, der går ind for totalitært styre, drab på homoseksuelle, drab på vantro og begrænsning af kvinders rettigheder. Så kan det godt være, der er flere moderate muslimer, der er imod dette, men basic er det ovenstående, islam foreskriver. Det hører ingen steder hjemme i vores folkeskole”.

Ovenstående er jo altså blot fakta og kan aldrig være udtryk for racisme. Mig bekendt er islam ikke en race, men en tro, en tro man ikke må stille sig kritisk overfor i Danmark, så skal man censureres.


Tilbage sidder jeg med mistro og forundring til det politi, jeg ellers har støttet og lovprist i alle henseender.


Sigtelsen imod mig blev oprettet af Østjyllands Politi. Politiets jurister mente altså, at anmeldelsen kunne holde i en retssag, en sag der ville have kunnet få store personlige konsekvenser for mig, blot for at ytre kritik af fanatiske ekstremister. Jeg synes, det er under al kritik, at politiet på den måde favoriserer islam. Ingen i politiet ville have løftet et øjenbryn, hvis man havde udtalt, at Det Gamle Testamente var totalitært.

Nå, hvorom alting er, så har vi heldigvis en meget fornuftig anklagemyndighed hos Rigspolitiet, der for få dage siden kunne meddele mig, at sigtelsen for racisme er frafaldet, da man ikke mente, jeg kunne straffes for mine ytringer.

Tilbage sidder jeg med mistro og forundring til det politi, jeg ellers har støttet og lovprist i alle henseender. For hvor er vi henne, hvis nu man ikke engang kan kritisere religioner?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Hospital i Skejby genindfører restriktioner: Dette gælder fra fredag

Annonce