Annonce
Sport

Zidanes Hazard-pessimisme viser sig begrundet

Jon Nazca/Reuters
Real Madrids profil Eden Hazard humpede ud af lørdagens kamp mod Levante, og det ligner en længere pause igen.

Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, var pessimistisk omkring den belgiske profil Eden Hazards skade i underbenet, som han forlod banen med i lørdagens kamp mod Levante.

Annonce

Og bekymringen fra den franske træners side viste sig begrundet.

Real Madrid meddeler på sin hjemmeside, at Hazard, som netop var vendt tilbage fra en længere skadespause, har pådraget sig et brud på højre lægben.

Hvorvidt det er tale om et alvorligt brud, melder klubbens lægestab ikke noget om, men i spanske medier gisnes der om, at sommerens stjerneindkøb er ude i resten af sæsonen. I så fald vil hans EM-deltagelse også være i fare.

Uanset om det er resten af sæsonen eller blot en måned, Hazard misser, er det et hårdt slag for holdet at skulle undvære den driblestærke og kreative belgier.

To storkampe venter lige rundt om hjørnet i form af både en kamp mod Manchester City onsdag i Champions Leagues ottendedelsfinaler og El Clasico mod FC Barcelona søndag.

Hazard var netop vendt tilbage efter tre måneders pause med en ankelskade og havde lørdag aften et kortvarigt comeback-forsøg for anden gang, inden han måtte humpe fra banen 66 minutter inde i kampen.

- Jeg tror, det er et slag på det samme sted, hvor hans sidste skade var, og det ser ikke godt ud, sagde Zidane til pressen efter kampen.

Det viste sig altså at være et brud på lægbenet.

Nederlaget lørdag på 0-1 mod Levante betyder, at Real Madrid rykker ned på andenpladsen med to point op til Barcelona.

Barcelona vandt lørdag en storsejr mod Eibar på 5-0. Det var desuden danske Martin Braithwaites debutkamp for klubben.

Zidane forsøger holdet modet oppe inden de to storkampe i næste uge.

- Vi tror på, at vi kan komme videre fra nederlaget med styrke, tro og energi. Det var en dårlig kamp, men vi er nødt til at fokusere på næste uge.

- Lige nu er vi meget frustrerede, fordi det her nederlag gør ondt, men i fodbold er der altid en ny kamp, som vi må se frem mod, siger Zidane.

/ritzau/Reuters

Meddelelsen på Real Madrids hjemmeside
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Hold afstand: Vi skal vænne os til at møde politiet i naturen

Annonce