Annonce
Debat

Zoo som p-plads

Aarhus Stadion - Ceres Park, Jydsk Væddeløbsbane og Aarhus Cyklebane. Foto: Axel Schütt
Annonce

Læserbrev: ”Kongelunden” er et meget spændende projekt, som kan udvikles til noget aldeles enestående i Aarhus. Men hvad med infrastrukturen?

Jeg foreslår, at området fra Stadion Allé til Skovbrynet og op til Jyllands Allé (Havreballe Skov, hvor der fra 1932 til 1960 var zoologisk have) ryddes, så der her kan laves p-pladser/parkeringshus under jorden og eventuelt en ny arena eller et fodboldstadion uden løbebaner. Man kan bevare en række træer, der omkranser hele området, så skovpræget opretholdes.

Det nuværende område, som engang var søer, hvor man kunne skøjte om vinteren, er i dag udlagt som et vildnis, der ikke sømmer sig for et areal inde midt i Aarhus. Jeg er godt klar over, at beboerne i området vil protestere mod dette forslag.


Jeg foreslår, at området fra Stadion Allé til Skovbrynet og op til Jyllands Allé ryddes, så der her kan laves p-pladser/parkeringshus under jorden og eventuelt en ny arena eller et fodboldstadion uden løbebaner.

Hans Vedholm


Men fortæl mig så venligst, hvordan trafikken og infrastrukturen skal være i området, når der er 10.000 tilskuere på stadion, 5.000 i Tivoli Friheden og et ukendt antal i Havreballe Skoven og i Mindeparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Aarhus

15-årig pige på uhyggelig bustur: Aggressiv mand befølte hende på inderlåret

Annonce