Batmobil i 344.000 legoklodser

Det mere end fem meter lange Batmobil er en fortolkning af den bil, superhelten kører i, når Lego Batman-filmen snart får premiere. Det er studerende og Chevrolet, som har bygget deres bud. Foto: Chevrolet

Batmobil i 344.000 legoklodser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En fem meter lang Lego-udgave af en Batmobil med inspiration fra den kommende Lego Batman-film er omsværmet på biludstilling.

"Wauuv. Det er en af de mest cool biler på motorshowet i Detroit".

Sådan lød meldingen fra et af de toneangivende amerikanske medier, da Chevrolet forleden blændede op for en af de mere usædvanlige biler på det store show i bilbyen. Det var nemlig en naturlig størrelse udgave af heltens køretøj i den kommende " Lego Batman Movie", som får premiere inden for et par uger.

Den mere end fem meter lange Batmobil er bygget af 344.187 Lego-klodser og vejer næsten 850 kg. Alene hjulene er hver på 50 kg. Bilen, som Lego pointerer ikke kan købes som samlesæt, er ikke helt magen til Batmans bil i filmen, men inspireret af denne. Det er studerende fra Detroit, som sammen med Chevrolet har designet og bygget bilen, der også skal bruges i Chevrolets markedsføring i USA.

De byggeglade kan dog beroliges: Lego har nemlig andre Batman-biler i deres sortiment. Forbindelsen til Chevrolet er ikke helt ud i det blå. I den originale Batman-spillefilm fra 1989 var heltens bil nemlig bygget på en Chevrolet Impala, der var bestykket med en afart af en Chevrolet V8-motor.

Det er Legos anden film, efter "Et klodset eventyr", hvor alt er bygget op omkring Lego-klodserne. I Batman-filmen skal helten endnu engang frelse Gotham City fra superskurken, Jokeren.

En anden filmbil fik også spotlight på udstillingen. Det var en full size udgave af "Lynet McQueen", som skulle skabe reklame for animationsfilmen "Biler 3", der får amerikansk premiere til sommer. Her får "Lynet McQuinn" skarp konkurrence af unge nye bilkræfter og må søge alternativ hjælp for at komme tilbage i front på racerbanen.

 

Batmobil i 344.000 legoklodser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce