Byens Bedste 2017 Stiften-prisen: Stem på din favorit her

Foto: Scanpix/Iris

Byens Bedste 2017 Stiften-prisen: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stiften-prisen 2017 er Byens Bedstes absolutte ærespris! De fem nominerede har alle bidraget til byens udvikling på en positiv måde, og de viser alle engagement og entusiasme.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Aftenens absolutte ærespris, som gives til en person(er), der står for nye initiativer, enestående events eller en ganske særlig indsats for Aarhus over længere tid - til glæde for borgerne og byen.

Vedkommende har med engagement og entusiasme leveret et bidrag til byens udvikling, der er kendt og anerkendt.

Æresprisen uddeles ved det store awardshow i Hermans i Tivoli Friheden 16. november. Prisen uddeles af byens borgmester, Jacob Bundsgaard.

De fire nominerede

Det har ikke været en nem opgave for juryen at finde frem til de fire nominerede, men det er lykkedes og her er de:

  • THOMAS BLOCH RAVN, direktør, Den Gamle By
  • ULLA LUND, frivilligkoordinator, Kulturby 2017
  • KARIN SALLING
  • RUNE KILDEN, byudvikler

THOMAS BLOCH RAVN, direktør, Den Gamle By

Han er ikke alene, men i spidsen for et team, der har gennemført - det lyder godt nok som en selvmodsigelse - en enestående fornyelse af Den Gamle By. Men sandt er det. Med 70er-bydelen, med Aarhus Stories, med plakatmuseum, rockhistorie o.m.a. er Den Gamle By ikke bare en international turistattraktion, men vigtigst af alt, også et sted, der bliver livligt besøgt af byens egne borgere - det er en del af byen.

ULLA LUND, frivilligkoordinator, Kulturby 2017

I årevis skabte hun sammenhold, kreativitet og fællesskab blandt de titusindvis af Smukfest-frivillige. Så foretog hun pludselig et brat skifte til Aarhus 2017, og her har hun gentaget bedriften.

"Altid med et smil på læben, et utroligt humør og en fantastisk person," lyder det fra en af de frivillige.

KARIN SALLING

I generationer voksede Salling-formuen uden i nævneværdig grad at komme byen og dens borgere til gode. Karin Salling markerer den formidable forandring. Med dygtige folk til forvaltning af Sallingfondene i ryggen, har hun åbnet en kilde til forandring, fornyelse og fornøjelse. "Sculptures by the sea", sejlsportscentret på havnen, digitalisering af Øst For Paradis og Malling Bio, donationer til Svalegangen, Aarhus Teater, ARoS, listen er alenlang.

"Det er langtfra en selvfølgelighed, at folk med masser af penge, også bruger pengene på offentligheden," lyder det fra en.

RUNE KILDEN, byudvikler

Han ser ting og muligheder i byen, længe før de fleste. Han spår f.eks. Ringgadebroen en fremtid som vartegn på linje med Rådhuset og ARoS - og han skal nok få ret. I et professionelt makkerskab med andre står han bag en række nye, store byggeprojekter i Aarhus, Pakhusene, havnebadet, Lighthouse med flere. Han ser fællesskab og kultur som generator for byudvikling - og har på den måde sat kursen for Aarhus.

Byens Bedste 2017 Stiften-prisen: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce