Byens Bedste Burger 2017: Stem på din favorit her


Byens Bedste Burger 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En klassiker over dem alle: Burgeren. Men hvem laver den bedst i Aarhus? Hvem fortjener årets stolte titel som Byens Bedste Burger?

Afstemningen er lukket

AARHUS: Vi laver dem i stor stil derhjemme. Vi køber dem på farten. Og nogle gange tager vi os god tid og nyder dem ekstra meget på en café eller en joint. De er kommet for at blive og har allerede været her i lang tid. Burgere i alverdens afskygninger og smagsvarianter.

Der har været rekordmange indstillinger i kategorien Byens Bedste Burger 2017, der er beskrevet såldes forud for indstillingerne:

Den klassiske bøfsandwich med sovs, remoulade og hjemmelavede rødbeder? Den ærkeamerikanske whopper med herlige pommes frites, den klassiske caféburger, der får englene til at synge eller den nytænkte burger med stikkelsbær-mayo og ramsløg? Hvad er bedst? Som takeaway eller til at spise på stedet. Tradition eller ny-tænkning. I denne kategori har vi et snævert kig på menukortet: hvem serverer byens bedste burger i 2017?

De fem nominerede

Blandt de mange nominerede er finalefeltet, der skal kæmpe om titlen som Byens Bedste Burger 2017 følgende:

  • BURGER BOOM
  • ENGLEBURGER, (Café Englen)
  • VEGGIE-BURGER (Café Ganefryd)
  • THE BURGER SHACK
  • TOMMI’S BURGER JOINT

BURGER BOOM, Østergade 14

De mener selv, at de laver gourmet-burgere, og Burger Boom er da også topanmeldt. Alle deres bøffer er lavet på kød fra Skovkvæg fra Mols. En skriver, at det er det, der giver den saftige smag.

ENGLEBURGER, Café Englen, Studsgade 3

Ufattelige mængder af denne klassiker må være sendt over disken fra det lille køkken på Café Englen. Med oksefilet, panchetta, emmentaler, salat og ristede kartofler (ingen fritter her). Verden ændrer sig, men næppe Engleburgeren.

VEGGIE-BURGER, Café Ganefryd, Borggade 16

Præsentationen fra en af tipperne, siger næsten alt: Lækker veggeburger med masser af snask i form af hjemmerørt, vegansk mayo, hjemmelavet peberfrugtcreme og langtidsbagte peberfrugter. Dertil hjemmeristede rosmarinfritter.

THE BURGER SHACK, Frederiksgade 39

Det lille burgerskur i Frederiksgade er blevet populært. De vandt i fjor, men juryen var enige om, at sende dem ind i konkurrencen igen i år. "Hjemmelavet chili mayonnaise lavet på habanero og røget paprika - det er værd at komme efter," skrev en kunde.

TOMMI’S BURGER JOINT, Jægergårdsgade 57

Det er en islandsk kultburgerbar, der er hentet til Aarhus af Kähler-koncernen, efter for længst at have haft succes i London, Berlin og København. Og den er blevet vel modtaget i Aarhus, hvor et jurymedlem bedyrer, at han kun spiser burgers med rødder i Island.

Byens Bedste Burger 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce