Byens Bedste Café 2017: Stem på din favorit her


Byens Bedste Café 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem caféer er nomineret til titlen som Byens Bedste Café 2017. Du kan være med at afgøre, hvem der skal løbe med den eftertragtede titel.

Afstemningen er lukket

AARHUS: 2.500 indstillinger i 14 forskellige kategorier. Der har været nok for juryen at læse igennem og tage stilling til, da feltet skulle indsnævres til blot fem nominerede.

Den første af i alt 14 kategorier er nærmest legendarisk. Aarhus er en rigtig café-by, og der er hård konkurrence om titlen som Byens Bedste Café 2017.

Oplægget til Byens Bedste Café lød sådan her:

Her er der stemning, hygge, god service, og alle føler sig velkommen. Stedet - ikke kun maden - er afgørende. Cafeen er en herlig afslutning på en hyggelig filmaften eller starten på en vild nat. Måske er det caféen lige om hjørnet med friske aviser, danske og udenlandske, lige indenfor døren, måske er det in-stedet i centrum. Caféen med en suveræn og idérig brunch, friskpresset juice, hot kaffe og ellers et godt, varieret spisekort.

De fem nominerede

Det er én af disse fem caféer, som ved det store Byens Bedste Awardshow 16. november vil blive kåret som vinder:

  • BÅDCAFÉ
  • CAFÉ GANEFRYD
  • LA CABRA
  • CAFÉ ENGLEN
  • JULIETTE

BÅDCAFÉ, Marselisborg Havnevej

Det er den gamle Endelave-færge, Sorte Louis, der udgør 2. generation af Bådcafé på Marselisborg Havn - med en unik placering og en herlig udsigt. "Nytænkning, oplevelse, personlighed og et suverænt mix med havskum," lyder en af indstillingerne.

CAFÉ GANEFRYD, Borggade 16

Her er økologi i højsædet og et vægtigt slagnummer. "Deres koncept passer perfekt til tiden: opmærksomhed på klimaet, økologiske råvarer, mindre madspild og vegetarisk livsstil," skriver en.

LA CABRA, Graven 20

Juryen var ikke i tvivl: her serveres noget af den bedste kaffe i byen - og stedet har da også vundet striber af priser og mesterskaber for kvaliteten. Nørdet sted, men også med højt humør og god stemning.

CAFÉ ENGLEN, Studsgade 3

Et af byens klassiske steder. For mange år siden kendt som "Øltønden", skummelt værtshus, nu en byens mest traditionsrige cafeer. Masser af stamkunder og nye unge på vej, god kunst på væggene, hyggelig gårdhave og en plads i solen foran.

JULIETTE, Jægergårdsgade 54

Midt i den trendy Jægergårdsgade har Juliette især skabt sig et ry som brasserie, men bestemt også som café med morgenmad og brunch i topkvalitet. I lidt kringlede lokaler, med gårdhave og servering på fortovet - netop i år med fem-års-fødselsdag.

Byens Bedste Café 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce