Byens Bedste Food 2017: Stem på din favorit her

Foto: Shutterstock

Byens Bedste Food 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De gode råvarer, viden og høj service gør en forskel, når der skal handles ind til det ekstra gode måltid. Det gælder alt sammen for de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Food.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Alle byens fødevarebutikker, små og store, er i kamp om kundernes gunst. De dygtigste har mange trofaster kunder, som vender tilbage igen og igen, og som samtidig bliver til gode ambassadører for lige netop deres butik.

Det er fagfolk med høje ambitioner med fokus på kvalitet, udbud og god service. Det bobler overalt, også i kategorien Byens Bedste Food, fra fiskehandleren med gode ideer til hverdagsmenuen, bagerbrød med andet end luft, den stolte slagter med sine egne lækkerier.

De fem nominerede

De nominerede i kategorien Byens Bedste Food 2017 er:

  • HAVNENS FISKEHUS
  • ANA FRUGT OG GRØNT
  • SLAGTER THEILGAARD
  • LANDMAD
  • NUMMER 24

HAVNENS FISKEHUS, Fiskerivej 6

I årevis et mekka for alle på udkig efter fiske-lækkerier. Næsten som at stå direkte på fiskeri-auktionen i Hirtshals, så friskt føles det. "Med en service udover det sædvanlige. Er man fattig på opskrifter, er der altid hjælp at hente," skriver en. Lækre rejemadder, laksesupper og nytårstorsk har begyndt livet her.

ANA FRUGT OG GRØNT, Tordenskjoldsgade 22

Frugt- og grønt-butikken i den gamle brugs på Trøjborg har rødder tilbage til den legendariske tyrkiske grønthandler i Klostergade. Det var faderens butik, nu har sønnerne taget over og er for længst rykket til Trøjborg. "Det er en af de Trøjborg-butikker, som vi er mest stolte af og glade for," lyder det fra juryen. De har det meste - og friskt og lækkert.

SLAGTER THEILGAARD, M. P. Bruunsgade 36

I de umage lokaler, hvor der før var bank, er der nu slagter. Og i topklasse mener mange af bidragyderne til Byens Bedste 2017. Slagter Theilgaard rykkede til Aarhus fra det vestjyske, hvor han stadig har tre butikker. Oksekødet modner i vinduerne, og bringer minder om dengang, Bruunsgade var det aarhusianske fødevare-mekka.

LANDMAD, Studsgade 6

Der har været koks i kulissen, men den populære butik i Studsgade eksisterer stadig. Byens Bedste-juryen var enige om at hylde initiativet med at sikre nem adgang til lokalt producerede specialiteter - og dem er der heldigvis mange af.

NUMMER 24, Bager, Graven 2

Aarhus har heldigvis mange rigtig gode bagere, og de fleste er meget større end denne lille perle i latinerkvarteret. Der dufter af kvalitet, og det smager som de berømte himmerigsmundfulde, f.eks. brombærsnitter og kanelting.
Byens Bedste Food 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce