Byens Bedste (Fredags-) Øl 2017: Stem på din favorit her


Byens Bedste (Fredags-) Øl 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skål og tillykke til de fem nominerede i kategorien Byens Bedste (Fredags-) Øl. Ugedagen er ikke afgørende, det er til gengæld stemningen og rammerne, hvori de gyldne dråber nydes.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Bajer, pilsner, fadøl - kær øl har mange navne. Det samme gælder for de steder, hvor humlen flyder fra kolde haner og dugfyldte flasker af boblende fryd langes over disken. Værtshus, bodega, øl-café eller slet og ret øl-sted. Øl samler mennesker, og hvor mennesker er samlet, er der ofte øl på programmet.

Kategorien blev præsenteret således i den tekst, der ligger til grund for de mange indstillinger:

Hvem er bedst? Det gode, gamle værtshus? De nye lækre øl-saloner? Fredagsbaren i kælderen? Bodegaen i forstaden, henne om hjørnet. Både stedet, kvaliteten og udbuddet af øl tæller med - og der må meget gerne være åbent hele ugen. Et sted der emmer af atmosfære og højt humør. Gerne nyt, gerne genopdaget og meget gerne stamstedet med et velkendt publikum. Mødestedet med vennerne eller bare det varme hjørne til en tæt snak med kæresten.

De fem nominerede

Blandt de mange nominerede er finalefeltet, der skal kæmpe om titlen som Byens Bedste (Fredags-) Øl 2017, følgende:

  • CAFE GULDHORNENE
  • MIKKELLER BAR
  • PETER GIFT
  • HANTWERK
  • RIS RAS

CAFE GULDHORNENE, Klostergade 28

"Stemningen er uden sammenligning." "Fantastisk koncept med ti fadbamser og så bliver man ridder!" "Masser af dansk bodega-sing-a-long-musik”" Det er dansk bodega-stil i tidligere Sams Bar.

MIKKELER BAR, Jægergårdsgade 61

Dette sted for øl-feinschmeckere er også kommet til Aarhus efter for længst fastslået succes i København, men pyt… Nu er der 20 forskellige øl på hanerne, hvor før Jægerhytten primært serverede den suveræne Aarhus-specialitet: en Ceres og en Arnt-Bitter.

PETER GIFT, M. P. Bruuns Gade 28

En uomgængelig klassiker. For alle aldre. Om vinteren med blus på pejsen. Som regel trangt med masser af mennesker, men god stemning. "Umuligt at gå derfra i dårligt humør," skrev en.

HANTWERK, Fiskerivej 2D

Det nye øl-sted direkte ud til kajkanten i fiskerihavnen. Rustikt, men flot. Masser af forskellige spændende øl på hanerne - og der er mulighed for smagsprøver, inden man køber. Hele dette hjørne af Aarhus er ved at blive byens nye in-sted.

RIS RAS, Mejlgade 24

En anden klassiker. Højt elsket af rygerne, men ikke kun. Den berømte kælder er lukket efter slagsmål om sikkerheden. Men stemningen er intakt - og det samme er udvalget af 100 forskellige øl, caribisk rom, højlands whisky og russisk champagne.
Byens Bedste (Fredags-) Øl 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.