Byens Bedste Gå-i-Byen-Sted: Stem på din favorit her

Foto: Scanpix/Iris

Byens Bedste Gå-i-Byen-Sted: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor går man hen, når danseskoene skal kridtes og der skal hamres shots ned? Byens Bedste har udvalgt fem af de bedste steder - nu er det op til dig at beslutte, hvem der skal vinde.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Levende musik, drinks, dj's, klubber, fest.

I denne kategori fester man til langt ud på natten.

I forrige århundrede fandt Gasolin og Kim Larsen gå-i-byen-stedet i Rabalderstræde, proppet med frække chicks og friske fyre, hvor der var sprut i stride strømme og lamper, der aldrig gik ud.

Hvor er det i Aarhus i 2017?

Kulørte drinks, sved på væggene, fest til den søde ende. Vi skal finde byens bedste gå-i-byen-sted!

De fem nominerede

Juryen har fundet frem til følgende fem, der er nomineret i kategorien:

  • CARMEL
  • BERNHARDT
  • LOULOU
  • GBAR
  • TIR NA NÓG

CARMEL, Klosterport 6

Indre Missions gamle missionshus er blevet forvandlet. Genskabt som dansehal med salsa, swing, tango m.m. Salon Carmel var begyndelsen, men meget mere er på vej - hotel, restaurant m.v. Noget af det bedste, der er længe er sket, i den ende af byen.

BERNHARDT, Store Torv 3

På toppen igen-igen. Vinder i fjor og stadig et hit. Som de skriver: "Vanvittig god fest". Og: "Ikke mange natklubber kan overleve i så lang tid som Bernhardt - de er stadig med på grund af højt niveau."

LOULOU, Aaboulevarden 25

Tidligere "Fidel", nu Loulou. Midt i fest-Aarhus. " Byens bedste, fordi det er blevet stort, populært og eksklusivt på ingen tid."

GBAR, Skolegade 28

Det er ingen hemmelighed, at GBAR er en homobar. Den hotteste i byen. I sig selv nok til en plads blandt de bedste gå-i-byen-steder. Men GBAR er mere end det - det er den ultimative fest, besøgt med stor fornøjelse af jurymedlemmer med ægtefæller af det modsatte køn: "Det sjovt, vildt og fredeligt."

TIR NA NÓG, Frederiksgade 40

Navnet er keltisk og betyder "den evige ungdoms land". Der er noget om snakken. Bodegastemningen er fantastisk, og hen på aftenen kan vi alle sammen tale irsk.

Byens Bedste Gå-i-Byen-Sted: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.