Byens Bedste Restaurant 2017: Stem på din favorit her

Foto: Shutterstock

Byens Bedste Restaurant 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal have æren at kalde sig Byens Bedste Restaurant 2017? Du kan være med at afgøre, hvem af de fem nominerede, der skal løbe med titlen.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Madscenen i Aarhus buldrer derudaf i et tempo, hvor det kan være svært at følge med. Men det er et positivt 'problem', skal vi huske på og vidner om, at Aarhus også her har meget at byde på.

Aarhus byder på fantastisk mange steder, hvor både gane og sæk kan blive tilfredsstillet. Det har ikke været en nem opgave for juryen, at barbere feltet af indstillede kandidater i kategorien Byens Bedste Restaurant ned til fem nominerede.

Oplægget til Byens Bedste Restaurant lød sådan her:

Ud at spise, thai, græsk, amerikansk, dansk…whatever! I denne kategori skal vi finde byens bedste ”almindelige” spisested. Her dyster alle sammen på kvalitet, service og pris. Vel at mærke en pris, der er en mulighed for de fleste - og ikke et valg mellem et måltid og en all-inclusive charterferie. Aarhus bugner med tilbud af den art, men hvem er lige rykket et ekstra skridt fremad?

De fem nominerede

Det er én af disse fem restauranter, som den 16. november til det store awardshow kan kalde sig Byens Bedste Restaurant 2017:

  • FREDERIKSGADE 42
  • DEN LILLE KRO
  • CANBLAU
  • AARHUS STREET FOOD
  • LANGHOFF & JUUL

FREDERIKSGADE 42, Frederiksgade 42

"De kan få mig til at spise grøntsager i massevis," lød det fra medlemmer af juryen. 80% af maden er grønt, 20% er lam, gris, fisk etc. Restauranten er engageret i en stribe Aarhus-projekter, bl.a. Kulbroen, Madvognen, Bistad og Aarhus Fremad.

DEN LILLE KRO, Nørre Allé 55

Dansk mad er IN, og det er omdrejningspunktet på Den Lille Kro. Hvor ellers kan man i 2017 få serveret benløse fugle med kartoffelmos og surt? Men selvfølgelig også den uforgængelige klassiker stegt flæsk med agurkesalat. "De laver dansk mad med hjertet," skriver en - og juryen var enig.

CANBLAU, Klostertorvet 9

Man har næsten glemt det, men om nogen har netop Canblau lært folk i Aarhus at spise på en helt anden måde. Her er der fuld fokus på tapas og spanske traditioner. For nogen er stedet nærmest blevet mødested og frokoststue. "Umulig at komme udenom," skriver en.

AARHUS STREET FOOD, Ny Banegårdsgade 46

På få måneder har Aarhus taget street food til hjertet. De gamle busgarager er blevet et samlingspunkt - inde og ude. Med en perlerække af lækre tilbud fra den ganske verden - Morten Korch-Danmark go home, byen er for længst blevet summende international.

LANGHOFF & JUUL, Guldsmedgade 30

"En symfoni af smagsoplevelser - og så er det ikke engang særlig dyrt,"skriver en. Folkene bag har klare holdninger til branchen. Det økologiske er ikke en mission, men "en underspillet naturlighed", mener de. Juryen tilføjer: "Og så har man en klar fornemmelse af, at børn er velkomne."
Byens Bedste Restaurant 2017: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce