Byens Bedste Shopping - mænd: Stem på din favorit her

Foto: Scanpix/Iris

Byens Bedste Shopping - mænd: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I kategorien Byens Bedste Shopping for mænd skal finder vi fem forskellige herretøjsbutikker, der alle kæmper om prisen som Aarhus' bedste.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Her konkurrerer alle byens specialbutikker, der har et kært øje til det mandlige publikum. Alle genrer er i spil og alt er muligt.

BYENS BEDSTE har ingen kønsfordomme, men det er rigtigt; ingen mand vil gå ned på udstyret.

Professionelt værktøj, finurligheder til højere gastronomi, men selvfølgelig også butikken med kyndig vejledning og et storslået udbud af tøj og mode til netop din alder.

De fem nominerede

De fem nominerede i Byens Bedste Shopping for mænd er:

  • SOHO
  • LØNSKOV
  • KAUFMANN REGINA
  • S.T. VALENTIN
  • BUTIK HARALD

SOHO, Rosensgade 30

SOHO voksede ud af legendariske Sophies Tøjhus, men - tiden løber - det er over 30 år siden. Dengang var det fint fransk og italiensk modetøj, sammen med farvede kinaskjorter og arbejdsbukser. SOHO holder kadencen og er stadig med helt fremme.

LØNSKOV, Viby Centret 12

"Fordi mænd, der normalt ikke gider gå i butikker, får munter og kvalificeret rådgivning, så de får det rigtige tøj," lyder skudsmålet om den velassorterede herretøjsbutik i Viby Centret, der bestemt ikke har været en døgnflue. De bedste mærker og dygtigt personale.

KAUFMANN REGINA, Søndergade 53

Beskrivelsen er næsten overflødig. En højtelsket klassiker - med tårnhøj faglighed. Grundlagt i Aarhus i 1908, men nu med butikker over det ganske land. Hjertet af det hele er dog stadig butikken på Strøget i Aarhus, som man engang nærmede sig med andægtighed.

S.T. VALENTIN, Guldsmedgade 23

Topscorer i Byens Bedste-konkurrencerne i flere år, men stadig ikke til at komme udenom. De ser herremode, før de fleste andre, og præsenterer det med humør og high-five. De producerer selv guides, bøger o. lign. med staldtips, beregnet til at inspirere til "godt gentlemanskab".

BUTIK HARALD, Tordenskjoldsgade 61-63

I det yderste af Trøjborg er dette herretøjsmekka bare vokset og vokset. "De har gjort Trøjborg moderne," lyder det om folkene bag. "De designer selv det lækreste herretøj" og leverer nærvær på den gammeldags måde at handle på.

Byens Bedste Shopping - mænd: Stem på din favorit her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce