Forkælelse og sved på panden: Hvem er byens bedste?

I 2016 gik prisen for Byens Bedste Wellness til Barber Lounge. Foto: Axel Schütt

Forkælelse og sved på panden: Hvem er byens bedste?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvforkælelse er kommet på dagsorden for århusianerne og det er blevet en god ting, at gøre noget for sig selv; hvad enten det drejer sig om at få sved på panden eller en god omgang massage.

AARHUS: Turen er kommet til kategorien 'Byens Bedste Fit- eller Wellness' og i år er det uden Barber Lounge, der ellers vandt prisen i både 2013, 2014, 2015 og 2016.

I år er kategorien udvidet til også at omfatte fitness og hele tre slags har sneget sig med i opløbet: TRX Aarhus, Seierfitness og Aarhus Crossfit. Derudover er Helle Thorup Spa og Badeanstalten & Grossererbadet nomineret.

Førstnævnte, TRX Aarhus, bygger på et træningssystem skabt til amerikanske elitesoldater i Navy Seal. Det har dog hurtigt vundet indpas, ikke bare i Aarhus men hele Danmark.

- Træningen er enkel, men det fungerer, lyder det i en af indstillingerne mens en anden siger, at 'trænerne er søde og kompetente.'

Lidt i samme boldgade finder vi Crossfit på Havnen. Igen en træningsform, der lynhurtigt er blevet populært hos både mænd og kvinder.

- Stedet er ikke bare et motionscenter, det er også et af byens fedeste hæng-ud-steder, lyder det fra juryen.

Forkælelse i højsædet

Det tredje fitnesscenter, der er nomineret i kategorien, er Seierfitness. Beliggende i den gamle badeanstalt, Spanien, er rammerne helt optimale.

- Standarden er høj, lyder det i en af indstillingerne mens en anden tilføjer:

- Ikke bare sved på panden, men også hyggeligt - og med personlig betjening.

Badeanstalten & Grossererbadet, beliggende i samme lokaler, er fjerde nomineret og roserne går blandt andet på, at grossererbadet er enestående velvære. En skøn oase i den klassiske badeanstalt.

Helle Thorup har været i gang siden begyndelsen af 80'erne, men de er still going strong. Hanne Thorup Spa er dermed den sidste nominerede i rækkefølgen. Her nyder folk at komme forbi for at blive nusset om.

- Hanne Thorup Spa er synonym for forkælelse, lyder det fra juryen.  

Stem og vind

Byens Bedste kører for 11. gang og århusianerne er med til at beslutte, hvem der skal vinde i de 14 kategorier.

Det gør du ved at stemme på din favorit i hver kategori på stiften.dk/byensbedste. Når du stemmer, deltager du samtidig om en rejse for to til Milano.

Afstemningen løber frem til 13. november og vinderne afsløres ved et awardshow i Hermans i Tivoli Friheden 16. november.

Rejsegavekortet er sponsoreret af FO-Aarhus.

Forkælelse og sved på panden: Hvem er byens bedste?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.