Giv politiet arbejdsro


Giv politiet arbejdsro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hans Lohmann Andersen, Åsumvej 235, Odense NØ
Michael Bager
Debat. 

Plage: Under overskriften "Klar tale fra politiet, tak!" beklager chefredaktør Peter Rasmussen sig over politiets manglende informationer umiddelbart efter større forbrydelser og katastrofer som den på Storebæltsbroen.

Ærlig talt, fatter journalister og pressefolk endnu ikke, at I er en plage for politiet i det daglige arbejde? Undertegnede kender tilfældigvis flere ansatte i politiet, der, tit og ofte, beklager sig over det stormløb, som politiet er udsat for umiddelbart efter, at begivenhederne har fundet sted, og opklaringsarbejdet kører for fulde omdrejninger. Endnu før det fulde omfang af en ulykke er klarlagt, kommer stormløbet af journalister og vil have fuld besked om, hvad der er sket, i kapløbet om at komme først med nyhederne. Hvad sker der ved, at der måske kan gå nogle få timer, før politiet vil udtale sig med nogenlunde sikkerhed om, hvad der er sket?

Den kritik, som undertegnede som almindelig borger udtaler, vil, sandsynligvis, ikke blive udtalt af ledende politifolk, fordi vedkommende ville risikere at blive blacklistet af den kompakte majoritet indenfor medieverdenen. Derfor denne opfordring til medieverdenen: Lad dog politiet få arbejdsro i nogle timer, så de får chancen for at give reelle oplysninger – og ikke fake news.

Giv politiet arbejdsro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce