Læserbrev: Lad os forholde os til nutiden


Læserbrev: Lad os forholde os til nutiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Jakobsen, Hovedgaden 44C, Brabrand
Axel Schütt/Ritzau Scanpix
Debat. 

Peter Gabrielsen har et indlæg i Århus Stiftstidende 25. juli, hvor han stiller spørgsmål ved, om der er noget i vejen med det nuværende Ceres Park. Han giver et historisk tilbageblik på, hvordan tingene var engang. F.eks. nævner han, at cindersbanen er god at have, og den kan suppleres med klapstole ved store kampe og bruges til underholdning i halvlegene til orkestre, bilparader og stafetløb.

Peter Gabrielsen sidder fast i en tidslomme, som var engang og ikke findes længere. Det svarer næsten til at skrive om, hvad vi skal med computer og it, når vi har nu pen og blæk.

Aarhus har brug for et moderne fodboldstadion med de faciliteter, som det indebærer. Aarhus er haltet bagefter byer som Horsens, Randers, Vejle, Silkeborg, Herning, Aalborg, Esbjerg på stadionfronten. Det handler ikke kun om AGF, men også om at tiltrække landskampe, koncerter og andre begivenheder.

Spørgsmålet er, om den nuværende placering er den rigtige. Selv holder jeg meget af Ceres Parks smukke placering, men må også indrømme, at tiden er løbet fra infrastrukturen på denne placering. Det ideelle vil være at placere et nyt stadion tæt ved motorvej og steder, hvor trafikken kan afvikles nemmere og hurtigere end i dag.

Jeg tror nok, der er investorer, som vil melde sig til et nyt stadionprojekt, og det har heller aldrig været planen, at Aarhus Kommune skal betale hver en øre til et nyt stadion, som mange har fået galt i halsen og gerne vil tro. I stadiondebatten har der efterhånden været alt for megen snak og skriverier - desværre også for meget useriøst af slagsen. Find nu en løsning og tag dog en beslutning i byrådet! Vi har brug for andet end finkulturen i vores by.

Læserbrev: Lad os forholde os til nutiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce