Læserbrev: Middelmådigheden må droppes i forhold til et nyt stadion


Læserbrev: Middelmådigheden må droppes i forhold til et nyt stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Hamborg Gudmundsen, Trige Centervej 48, st.tv., Trige
Axel Schütt
Debat. 

Svar til byrådsmedlem Knud N. Mathiesens læserbrev 12. august: "Lad os droppe al snak om at rive et velfungerende stadion ned".

Først må man give ham, at han, som den eneste politiker, ved vælgermødet om nyt stadion gik helhjertet ind for et nyt stadion, senere i debatten dog betinget af, at AGF selv finder grunden og betaler gildet. At AGF er et af de største brands, byen har, preller åbenbart af.

Så taler han om en renovering af det stadion, vi har, men er han egentlig klar over, hvilke problemer der bør rettes i en renovering?

Alle tilskuerpladser bør være under tag. Knud N. Mathiesen undrer sig over, at man brokker sig over løbebanen, og at der er langt til banen, samtidig med - påpeger han - at folk sidder helt oppe på øverste afsnit. Ja, hvorfor mon?

Han mener også, at det vil give cyklebanen, travbanen og Friheden parkeringsproblemer, hvis man bygger nyt stadion. Men byrådet - hvor Knud N. Mathiesen er medlem - kunne jo beslutte, som tilfældet var for en hel del år siden, at der ved AGF's hjemmekampe blev indsat ekstra busser på visse busruter til og fra stadion. Så ville parkeringsbehovet ikke være så stort.

Knud N. Mathiesen nævner endvidere, at man ikke kan vide, om fremtiden vil bringe flere landskampe til Aarhus. Jo, det kan man godt, fordi det stadion, som kommunen byder sine borgere, vil ikke leve op til de internationale krav i fremtiden, så derfor kommer der ingen.

Faktisk lever Knud N. Mathiesen fint op til den middelmådighed, der hersker i Aarhus. Kigger man på byer som Herning, Horsens, Vejle, Esbjerg, Randers, Viborg, Silkeborg (forsæt selv), så stiller de alle tidsvarende faciliteter til rådighed for deres klubber, men i Aarhus skal byens største enkeltstående brand bare sejle i sin egen sø.

AGF har fremsat et forslag, der tilgodeser alle interessenter, under forudsætning af byrådets beslutning om ikke at forlænge lejemålet for travbanen, når det udløber. Hvis kommunen gik aktivt ind i problematikken vedrørende travbanen - man skal jo ikke være blind for, at fru Salling gerne ser travbanen bevaret - ville man også kunne finde økonomisk opbakning i erhvervslivet. Det kræver nok bare, at man dropper middelmådigheden.

Knud N. Mathiesen opfordrer til at "droppe al snak om at rive et VELFUNGERENDE stadion ned". Det er der heller ikke nogen, der taler om, fordi det findes ikke i Aarhus.

Læserbrev: Middelmådigheden må droppes i forhold til et nyt stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce