Læserbrev: Takt og tone på sociale medier og udenfor


Læserbrev: Takt og tone på sociale medier og udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tonny Hansen, Norborggade 5, 6.tv., Aarhus C
Billede
Debat. 

I Århus Stiftstidende fredag den 5. ds. var der på side 12 en leder om det sprogbrug og forfølgelse af folk med en anden mening end én selv, der bruges på de sociale medier. I samme avis på siden overfor havde Jens Joel (S) et læserbrev, der handlede om at svine Lars Løkke til på en måde, så læserbrevet egentlig var mere egnet til at komme på Facebook end i Århus Stiftstidende.

Eksempler: "Løkke har ikke løftet en finger for de nedslidte lønmodtagere. I denne valgperiode har statsministeren tværtimod foreslået at hæve pensionsalderen, så han kunne få råd til flere skattelettelser". "Det handler om at vinde (...). Derfor kaster regeringschefen al sin kraft (...) ind i et stykke politisk bestillingsarbejde, der skal forhindre Socialdemokratiets plan om en tidligere pension for dem, der har fortjent den allermest". "(...) Lars Løkke, der på deres regning fik betalt sin universitetsuddannelse".

Et læserbrev, der i den grad handlede om at svine Lars Løkke til. Jeg går ud fra, at mange læsere ryster på hovedet og siger "beskidt valgkamp", for hvad gjorde Socialdemokratiet og Jens Joel selv, da de havde magten?

Lars Løkke siger, at selvfølgelig skal de, der er nedslidte og ikke kan arbejde, hjælpes. Og er tre milliarder om året til de nedslidte overhovedet nok?

Og så kommer frækheden, at Lars Løkke fik betalt sit studie af de nedslidte. Ja - men kære Jens Joel. I har jo stort set alle derinde på Christiansborg, også jer fra det socialdemokratiske arbejderparti, fået betalt jeres studietid af os lønmodtagere. Det er en sørgelig kendsgerning, at vi i dag bliver styret af en flok akademikere, der stort set intet kendskab har til arbejdet ude i erhvervslivet. Socialdemokratiet har ganske vist en enkelt havnearbejder i flokken, og hatten af for det.

Økonomisk ansvarlighed er vigtigt, skriver du. Jeg ved ikke, om man mere lærer at regne den ud end at regne i studiefaget statskundskab; men med længere levealder og de store årgange på pension skal pensionsalderen pinedød sættes op, ellers vælter læsset.

Og selvfølgelig skal hårdtarbejdende folk som slagteriarbejdere og jord- og betonarbejdere tidligere på pension end akademikere og djøf'ere. De førstnævnte kom ud på arbejdsmarkedet som 16-17-årige og de sidstnævnte midt i tyverne efter endt studietid. Vi skal være lige længe på arbejdsmarkedet, og så må vi tage den derfra.

Men at det bliver et hundeslagsmål, er der nok ingen tvivl om. Hold dig fra de sociale medier, hvis du vil have en sober information.

Læserbrev: Takt og tone på sociale medier og udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce