Svar til læserbrevsskribent: Jeg har præcis de holdninger og den tro, der står i Biblen


Svar til læserbrevsskribent: Jeg har præcis de holdninger og den tro, der står i Biblen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Martin Nissen, Haderslev Husmenighed, Ahornvej 10, Haderslev
Billede
Debat. 

Replik: Nicolaj Juhl skriver i et læserbrev i avisen Danmark 12. juni, at homoseksuelle ikke får det dårligt af bibelens ord, men af mine holdninger.

Lad mig svare - jeg har præcis de holdninger og den tro, som står i Bibelen. Her er nedenfor hvad Guds ord - Bibelen - fortæller om homoseksualitet. Og jeg tager kun det med, som står i Det Nye Testamente. Og lad mig slå fast, at Guds ord ændrer sig ikke. Gud ændrer ikke mening alt efter tidsånden.

Derfor er det også glædeligt, at der selv i den danske folkekirke stadigvæk er præster, der holder fast ved Guds ord om homoseksualitet og f.eks. IKKE vil vie homoseksuelle i kirken. Det hjælper i øvrigt heller ikke noget med en velsignelse fra præsten, hvis Gud ikke kan velsigne det. Læg mærke til det Paulus skriver til menigheden i Korinth. "Ingen homoseksuelle skal arve Guds rige"

Men Paulus nævner det sammen med en række synder. Det er derfor jeg tidligere har skrevet, at alle mennesker har syndet og må omvende sig til Gud og omvende sig fra synden og tro på Jesus og få tilgivelse fra Jesus Kristus.

Præsterne har et stort ansvar her. At fortælle, at mennesker kommer til himlen, selvom de lever i vedvarende synd, uden at ville omvende sig, det er at lyve for mennesker. Her er de forskellige afsnit fra Det Nye Testamente i Bibelen:

Jesus siger i Markus evangeliet kap. 10 v6 men fra skabelsens begyndelse skabte Gud dem som mand og kvinde. v7 >Derfor skal en mand forlade sin far og mor og binde sig til sin hustru, v8 og de to skal blive ét kød.< Derfor er de ikke længere to, men ét kød. v9 Hvad Gud altså har sammenføjet, må et menneske ikke adskille.«

Paulus` brev til Romerne, kap. 1 v16 For jeg skammer mig ikke ved evangeliet; det er Guds kraft til frelse for enhver, som tror, både for jøde, først, og for græker. v17 For i det åbenbares Guds retfærdighed af tro til tro - som der står skrevet: »Den retfærdige skal leve af tro.«

v18 For Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker sandheden med uretfærdighed. v19 Det, man kan vide om Gud, ligger nemlig åbent for dem; Gud har jo åbenbaret det for dem. v20 For hans usynlige væsen, både hans evige kraft og hans guddommelighed, har kunnet ses siden verdens skabelse og kendes på hans gerninger. De har altså ingen undskyldning. v21 For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte.v22 De hævdede at være vise, men blev tåber, v23 og de skiftede den uforgængelige Guds herlighed ud med billeder i skikkelse af forgængelige mennesker, fugle, firbenede dyr og krybdyr.

v24 Derfor prisgav Gud dem i deres hjertes begær til urenhed, så at de indbyrdes vanærede deres legemer. v25 De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen - han være lovet til evig tid! Amen.

v26 Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, v27 og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.

v28 Fordi de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, prisgav Gud dem til en forkastelig tankegang, så at de gjorde, hvad der ikke sømmer sig:v29 De blev opfyldt af al slags uretfærdighed, ondskab, griskhed, usselhed; fulde af misundelse, blodtørst, stridslyst, svig og ondsindethed; de løber med sladder, v30 de bagtaler andre, hader Gud, farer frem med vold, er hovne og fulde af pral; de finder på alt muligt ondt, er ulydige mod deres forældre;v31 de er uforstandige, upålidelige, ukærlige, ubarmhjertige. v32 De ved, at Gud har bestemt, at lever man sådan, fortjener man at dø; alligevel lever de ikke bare selv sådan, men bifalder også, at andre gør det.

Paulus` 1. brev til Korinth, kap. 6

v9 Ved I ikke, at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Far ikke vild! Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd, der ligger i med mænd, v10 eller tyve eller griske mennesker, ingen drukkenbolte, ingen spottere, ingen røvere skal arve Guds rige. v11 Sådan var nogle af jer engang, men I blev vasket rene, I blev helliget, I blev gjort retfærdige ved Herren Jesu Kristi navn og ved vor Guds ånd. Paulus`1. brev til Timotheus, kap. 1 v8 Men vi ved, at loven er god, hvis man bruger den, som lov skal bruges,v9 og når man ved, at en lov ikke er bestemt for retskafne, men for lovbrydere og genstridige, for gudløse og syndige, for spottere og ugudelige, for dem, der slår deres far eller mor ihjel, for drabsmænd, v10 utugtige, mænd der ligger i med mænd, bortførere, løgnere, menedere, og hvad der ellers strider mod den sunde lære v11 efter det evangelium om herligheden hos den salige Gud, som jeg har fået betroet.

Svar til læserbrevsskribent: Jeg har præcis de holdninger og den tro, der står i Biblen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce