Dinoer i Legoland

Dinoerne er farlige - men ikke alt for skræmmende.

Dinoer i Legoland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legos velprøvede opskrift holder også til forhistoriske kæmpeøgler.

I mange år har Lego haft succes med at sælge plastklodser på ryggen af kendte Hollywood-navne. Fra Ringenes Herre over Batman til nu Jurassic Park. Der findes snart ikke den succesrige filmserie, som ikke er blevet »Legoficeret«. Det strider mod Legos tidligere politik, men opskriften har vist sig at virke - også i digital form. Og når spiludviklingen overlades til TT games, er der næsten garanti for skæv charme og veloplagt ironi, som overdøver bismagen af gustent overlæg.

Den velkendte Lego-charme løfter redder spillet
Den velkendte Lego-charme løfter redder spillet

Spillet bygger på alle fire film i Jurassic-serien, så for mange vil her være nyt stof. Spilmekanikken er den sædvanlige. Du styrer rundt i en kulørt lego-verden, hvor du smadrer ting og samler klodser, som bruges til at bygge andre ting. Undervejs skal du løse logiske gåder, som ofte kræver, at du skifter styringen mellem to eller flere figurer for at udnytte deres særlige evner. Her får du endda lov at styre dinoerne.

* FOTO6 - (spilikon - INGEN BILLEDTEKST, PLACERES I FAKTABOKSEN) *
* FOTO6 - (spilikon - INGEN BILLEDTEKST, PLACERES I FAKTABOKSEN) *

Ikke for skræmmende

Kontrollen på den berøringsfølsomme skærm fungerer fint, især på tablets. På mindre mobilskærme kommer hånden let til at spærre for udsigten. Til gengæld giver iPhone 6S mulighed for at udnytte »3D touch«, hvor spillet registrerer, hvor hårdt man trykker.

Som det hører sig til i et Lego-spil er grafikken enkel, kulørt og ikke alt for skræmmende. Mobil-udgaverne står noget tilbage for de tidligere versioner, når det gælder detaljering, lyseffekter og mængden af filmiske sekvenser. Friheden til at udforske spilområdet er også knap så udstrakt, og dialogen er ikke oversat til dansk. Men det er filmene jo heller ikke, og flere stemmer (f.eks. Jeff Goldblum) er let genkendelige.

Vi lander på fire små stjerner. For den fermt stilsikre - men noget rutineprægede - præstation.

LEGO JURASSIC WORLD

Fire stjerner ud af seks

Testet til iOS (iPad, iPhone, iPod Touch). Fås også til Android. Tidligere udgivet til pc, Xbox One, PS4, Wii U m.fl.

Pris: 39 kr.

Aldersmærke: 9 år.

Mere information: www.kortlink.dk/m4g9

Dinoer i Legoland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce